Nieuw album van Anthony

07-07-2013 @ 21:59

De uit Brabant afkomstige volkszanger Anthony, kreeg onlangs uit handen van zanger-collega John West namens zijn muzieklabel Rood-Hit-Blauw het eerste exemplaar van zijn nieuwe album “Vergeef me” uitgereikt. Dit vond plaats in het zeer druk bezochte Linberg Plaza te Molenschot.

Anthony trakteerde na de presentatie de aanwezige fans op een mini concert waarbij de tracks van het nieuwe album uiteraard ook ten gehore werden gebracht.

De Bredase volkszanger heeft inmiddels een flinke catalogus opgebouwd. Tot nu toe verschenen maar liefst acht albums. Hij debuteerde in 2000 met de single ‘Zeg me wat moet ik zonder jou’ uitgebracht, In de loop van de jaren verschenen ook een aantal zeer bijzondere duetten. Zo nam hij met Stella de track ‘Bedankt lieve oma’ op in 2009 en een jaar later was daar ‘Waar ben je heen gegaan’, zijn duet met Jan Verhoeven van het Holland Duo. Ook met Bobby Prins werkte Anthony samen in het duet ‘‘Kom pluk de dag met mij’.

De levensliedzanger begint nu met fris elan aan een nieuwe fase in zijn carrière want zowel zijn huidige single ‘We dansen op volle kracht’ als zijn nieuwe album ‘Vergeef me’, zijn de eerste releases op het voor Anthony nieuwe label Rood-Hit-Blauw. Voor de liedjes en de muziek toog de Bredase volkszanger naar Zegge waar Laurens van Wessel ism. Frans Bauer de productie voor zijn rekening nam van het 11 tracks tellende album. En dat is inclusief de singles ‘Rode Rozen’ en ‘We dansen op volle kracht’ .

http://www.anthony4you.nl/

downloadlink album