Ex-After Forever Floor Jansen is terug met ReVamp

27-04-2010 @ 11:07

Ex-After Forever frontvrouw Floor Jansen is terug met haar nieuwe band ReVamp! Een jaar na het definitieve einde van After Forever besloot Floor Jansen dat ze iets nieuws wilde starten, en wel zo snel mogelijk. Het debuutalbum is inmiddels af en zal op 4 juni worden uitgebracht. 

Samen met Waldemar Sorychta (Grip Inc, Enemy Of The Sun, ea) en After Forever collega Joost van den Broek dook Floor de studio in om een nieuw album op te nemen. De sound van ReVamp is een unieke mix geworden van de persoonlijke stijlen van Waldemar, Joost en Floor. Het resultaat is heavy en very metal!

Floor's stem was al bekend vanwege haar grote bereik. Maar op dit album laat ze nog meer van zichzelf horen, van opera tot rauwe kreten, van rock tot licht en bijna fluisterend geluid. Ze weet de luisteraar mee te nemen voor een wilde rit door het hele album!

Tijdens de geplande tour door Nederland kun jij getuige zijn van de nieuwe sound van Floor met haar nieuwe band! Matthias Landes (Dark Fortress) op drum, Jaap Melman (Dreadlock Pussy, Pendejo) op bas, Jord Otto & Arjan Rijnen (Pendejo) op gitaar en Ruben Wijga (Insomnia) op toetsen.

Live:
05 mei Bevrijdingsfestival Overijssel Zwolle
07 mei Cultureel Podium De Kelder Amersfoort
08 mei Metropool Hengelo
09 mei Brogum Zierikzee
14 mei Manifesto Hoorn
15 mei Lakei Helmond
22 mei Underground Lelystad
28 mei de Waerdse Tempel Heerhugowaard
04 juni Bibelot Dordrecht (REVAMP CD-RELEASE PARTY )
05 juni Escape Veenendaal
11 juni De Kade Zaandam
12 juni Dokkum Open Air Dokkum
13 juni Bosuil Weert
18 juni Fenix Sittard
19 juni De Piek Vlissingen

http://www.revampmusic.com/