Nieuw album van The Dream - René Shuman & Angel-Eye

09-04-2010 @ 18:56

Album-release "Travel in Time" tijdens Theatershow 24 april

De komende weken worden erg spannend voor The Dream. Het langverwachte nieuwe album "Travel in Time" komt uit tijdens de gelijknamige theatershow op 24 april a.s. in de Oranjerie van Roermond. 

Bestel NU alvast jouw exemplaar. Je kunt hem dan op 24 april na afloop van de show tevens laten signeren of laten toezenden na deze datum!
Klik hier en bestel NU jouw exemplaar!  De Theatershow is bijna uitverkocht!

De laatste kaarten zijn verkrijgbaar via www.theaterhotelroermond.nl .

Naast de release van het album zal er binnenkort ook een nieuwe single incl. videoclip uitkomen! Houd de www.the-dream.tv , Twitter en Hyves goed in de gaten!

Wil jij deel uitmaken van The Dreamteam?
Kun jij iets heel goed waarmee je The Dream zou kunnen ondersteunen? Weet je bijvoorbeeld precies je weg op het internet of ben je heel goed in grafische vormgeving? Op dit moment stellen wij een exclusief Dreamteam samen van enkele personen om The Dream maximaal te ondersteunen tijdens de promotie van de komende releases en evenementen.

Stuur ons een e-mail met je sterke punten (bijv.: cv, hobby's e.d.), telefoonnummer en je motivatie. Je maakt dan kans om uitgenodigd te worden voor een gesprek en misschien word jij dan geselecteerd voor The Dreamteam. Stuur jouw reactie naar: dreamteam@the-dream.tv

Oei... Beelden huwelijksnacht zijn uitgelekt... www.youtube.com/watch?v=U5p7tKke3KU

René & Angel-Eye zullen dagelijks een kort optreden verzorgen tijdens de Lentebeurs in MECC Maastricht: Kijk voor het podiumprogramma op www.lentebeurs.com.
Voorafgaand aan hun optreden zullen René & Angel-Eye elke dag aanwezig zijn in de stand van MGL (Media Groep Limburg).
Via www.lentebeurs.com zijn combi-tickets verkrijgbaar! Hiermee krijg je met korting toegang tot de Lentebeurs én toegang tot de theatershow op 24 april in Roermond! Win duo-tickets voor de Lentebeurs!
Stuur een e-mail naar win@the-dream.tv met de reden waarom JIJ een bezoek wilt brengen aan de Lentebeurs. Deelnemen kan tot zaterdag 10 april, 18:00 uur.
Winnaars ontvangen uiterlijk zondagavond 11 april bericht per e-mail.
Word lid en volg S&A op de voet: Twitter, Facebook en Hyves!