VS RELEASE VOOR RAY & ANITA "IN DA NAME OF LOVE"

09-04-2010 @ 10:20

Ray Slijngaard en Anita Doth hebben bekendgemaakt dat de hitsingle ‘In Da Name of Love’ alsmede toekomstige releases zullen worden uitgebracht in de Verenigde Staten door recordlabel Ultra Records/Payday.
 
Tijdens de Winter Music Conference heeft Spinnin’ Records, het Nederlandse label van Ray & Anita, de samenwerking met het Amerikaanse label bekrachtigd. Ultra Records is een onafhankelijk en toonaangevend New Yorks dancelabel dat releases verzorgt van ondermeer: Deadmau5, Eric Prydz, Basement Jaxx, Kaskade, Tiësto, David Guetta, Fedde le Grand, Armin van Buuren, Markus Schulz , Paul Oakenfold & Junkie XL.
 
Ray Slijngaard en Anita Doth zijn zeer verheugd dat hun single en toekomstig materiaal in de VS zal worden uitgebracht door Ultra Records. Eerder in hun carrière verkocht het duo er 2 miljoen exemplaren en waren zij tijdens eerdere edities van de Winter Music Conference winnaar van de Award voor Best Techno 12” (1992) met Twilightzone en Best Dance Group of the Year (1993/1994). Tot op de dag van vandaag is ‘Get Ready For This’ de pauzetune van het NBA Basketball.
 
De single “In Da Name of Love” scoort in Nederland een dikke Top 5 hit en bezorgt het duo hun 15e Top 10 hit. De afgelopen weken is de single begonnen aan zijn opmars in de Vlaamse Ultratop 50. Naast hoge chart-noteringen werd de single opgepakt door diverse belangrijke clipzenders en radiostations in Nederland en België. De komende weken zullen Ray & Anita voorbereidingen treffen voor de releases in Duitsland en Frankrijk.
 
Internationaal wordt er zeer goed gereageerd op de nieuwe single van Ray & Anita. “In Da Name of Love” zal de komende maanden in niet minder dan 34 landen worden uitgebracht. Onder deze landen vallen naast de VS ook de UK, Brazilië, Zuid-Afrika, Mexico, Japan, Rusland, Scandinavië, Finland, Australië, Nieuw Zeeland en Spanje. Meer nieuws over Ray & Anita en hun internationale tour zal spoedig volgen.