Ace Agency tekent FTampa

13-03-2015 @ 20:43

Ace Agency heeft de Zuid-Amerikaanse sensatie: FTampa getekent en maken vanaf nu deel uit van het roster van Ace Agency. FTampa is al enorm bekend in Zuid Amerika als één van de grootste elektronische producers die het niveau al hoog houdt in de scène sinds hij is begonnen met professioneel produceren in 2010.

FTampa is afkomstig uit Belo Horizonte, Brazilië, en zijn grote doorbraak was in 2013, toen Hardwell FTampa’s track “Kick it Hard” draaide tijdens zijn optreden op de Main Stage van Tomorrowland. Daarna viel hij onder de aandacht bij de grootste EDM artiesten uit de scène. Martin Garrix, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Sander van Doorn, Fedde le Grand, Showtek, Tommy Trash, Knife Party, Bassjackers, Daddy’s Groove, Dyro, Firebeatz en Quintino merkten de unieke FTampa producing stijl al snel op.

Met releases op grote labels als Spinnin’ Records en Revealed Recordings en optredens in de grootste steden en festivals in North America (inclusief Burning Man), Australië en een vol tourschema in Brazilië, kan FTampa op een groots 2014 terugkijken.

2015 ziet er ook al veelbelovend uit voor deze talentvolle producer, met een main stage optreden op Tomorrowland Brazilië in zicht! 

Zijn huidige single is 'Troy' samen met WAO dat is uitgebracht via Revealed, het label van Hardwell, gelanceerd op 9 maart 2015.

clip

https://www.facebook.com/ftampa

https://twitter.com/ftampa