Sony Music en AT Productions starten nieuw dance-bedrijf

07-04-2010 @ 17:49

Extended Music is de naam van het nieuwe dance-bedrijf waarin AT Productions, Sony Music en Ronald Molendijk als partners deelnemen. De nieuwe muziekonderneming, gehuisvest in het Haagse pand van AT Productions, richt zich primair op de dancewereld; dj's en producers.

De drie pijlers waar Extended Music op rust zijn management, boekingen en labelactiviteiten. EM richt zich op het ontwikkelen en faciliteren van lange termijn carrieres van talentvolle en inspirerende DJ's en producers. Hiertoe is een professionele omgeving gecreeërd met sterke partners waardoor de aangesloten artiesten kunnen blijven groeien. Erwin Sjoerdsma, directeur AT Bookings, en artiest/dj Ronald Molendijk vormen de directie van de nieuwe onderneming.

Het bedrijf móest er volgens Molendijk gewoon komen. "In de dancewereld zijn eigenlijk alleen maar boekingskantoren, geen bedrijven die dj's helpen en begeleiden bij het opbouwen van hun carrière. Dat gaat nu veranderen."
"Wat we met AT op verschillende niveaus voor bands doen, gaan we nu vertalen naar dj's," aldus Sjoerdsma. Voor Sony Music biedt Extended Music een gespecialiseerde unit die toegang tot de dance-wereld verschaft.

De eerste DJ's die Extended Music vertegenwoordigd zijn: Benny Royal, Carita la Niña, Dennis van der Geest, Misja Helsloot, Remaniax en Robbie Taylor.

De website is gelanceerd: www.extendedmusic.com