De Sjonnies vinden nieuwe manager en zanger!

01-04-2010 @ 15:15

De Sjonnies hebben een nieuwe manager gevonden! Vorige maand werd een oproep voor een nieuwe manager geplaatst via de website www.desjonnies.tv . Uit de vele reacties werd gekozen voor manager Sjon. Hij was verreweg de beste optie, maar Sjon de manager kwam wel met een groot eisenpakket. “Je begrijpt natuurlijk dat ik in deze tijden van crisis op de kleintjes mot letten en dan heb ik het niet over Frisootje en Paddootje maar over een dubbele baan die ik geeist hep bij De Sjonnies. Ik word niet alleen de nieuwe manager maar ook de nieuwe zanger, want daar sleep ik natuurlijk de meeste poen mee binnen”, legt hij uit.

Het is ook niet verwonderlijk dat Sjon zoveel noten op zijn zang heeft. Hij was jarenlang de manager van de zeer populaire act Lucky Lips. Ook in deze formatie eiste hij de functie van zanger, naast die van manager al op zich. Na wat uitstapjes met zijn vrouw Esther en een flirt met de Haagse cabaretier Sjaak Bral, is het nu tijd voor De Sjonnies. “Kijk we gaan natuurlijk helemaal los in al die zalen, gewoon effe lekker alles raken. As ze maar niet aan me vraguh of ik zonder slip wil gaan zwemmen”, roept Sjon.

Paddo en Friso kijken nu al op tegen hun nieuwe baas en leadzanger en niet alleen vanwege zijn enorme staat van dienst. “Sjon is volgens mij ruim 2 meter lang”, aldus Friso. “We zijn erg blij met de komst van Sjon en halen met hem twee vliegen in één klap binnen natuurlijk. Erg handig! Onze huidige zanger Harm was een topper, maar gaat zich weer lekker richten op de rock 'n roll waar zijn hart ligt. Wij zijn hem heel erg dankbaar dat hij ons uit de brand heeft geholpen de afgelopen maanden.”

De Sjonnies, die al ruim 15 jaar aan de top staan van het feestcircuit in Nederland, scoren momenteel een grote hit met de single 'Helemaal los'. Ook de nieuwe Sjonnies-show in het land is klaar en bestaat naast bekende hits als 'Dans je de hele nacht met mij', 'Annemarie' en 'Zwemmen zonder slip' ook uit nieuwe stukken. Ook de eigenaardigheden van de heren en de opvallende elementen die we kennen uit de shows van de band uit Nijmegen ontbreken niet.

Voor meer informatie of interviews met De Sjonnies :
White Villa Entertainment - email: dennis@denniserhardt.nl