The Madd verwelkomt nieuwe bassist

18-03-2010 @ 08:06

Beatgroep speelt The Beatles met Metropole Orkest

The Madd heeft een nieuwe bassist gevonden. Nadat een maand geleden Richard Bouquet besloot uit de band te stappen, is met Marcel Groenewegen (One In A Million) The Madd weer met z'n vieren. De Rotterdamse beatgroep vervolgen daarmee vol vertrouwen hun clubtour.

Op 24 april aanstaande staat de band met het onvolprezen Metropole Orkest in Vredenburg, Utrecht. Op deze avond zullen onder de noemer "The Beatles Symphony" de albums "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band" en "Magical Mystery Tour" in hun totaliteit worden uitgevoerd door het orkest. The Madd zal een aantal nummers voor haar rekening nemen. Dave von Raven over de uitnodiging: "We wisten niet wat we hoorden toen we gevraagd werden, Beatles fans als we zijn is dit een heuse dream-come-true!"

Verder trekt de band in mei naar het buitenland. Het viertal speelt dan onder de Italiaanse zon en "Het Lourdes van post-teenagers", Liverpool. Maar tot die tijd zijn de Rotterdammers in het eigen land te bewonderen op de 'The Madd Are Pretty Quick' club tour.

19 mrt LVC, Leiden
20 mrt Staddijk, Nijmegen
26 mrt Waerdse Tempel, Heerhugowaard
27 mrt PopAs, Assen
02 apr Fenix, Sittard
09 apr Merz, Dordrecht  
10 apr akoestische set @ Platenbeurs, Utrecht
10 apr Xinix, Nieuwendijk
17 apr akoestische set @ Record Store Day, Plato, Rotterdam
23 apr Beatclub @ OT301, Amsterdam
24 apr Beatles concert met o.a. The Madd samen met het Metropole Orkest @ Vredenburg, Utrecht
29 apr Effenaar, Eindhoven
06 apr t/m 09 apr Italië Tour
28 mei International Pop Overthrow Festival, Liverpool, UK