The Madd stopt

08-12-2010 @ 19:49

Beatgroep The Madd heeft besloten de pijp aan Maarten te geven. De band geeft zelf tekst en uitleg:

Hallo allemaal,

Eerst The Beatles en nu dit.
 
Het is weer uitgelekt he? Het gaat allemaal als lopende poep tegenwoordig. Nooit verwacht dat ze bij 3voor12 ook op WikiLeaks zouden kijken, maar je ziet het.
 
The Madd
is uit elkaar. Vorige week donderdag hebben we besloten het voor gezien te houden. Elke keer als er een bepaalde knoop doorgehakt moet worden gebeurt dit bij Cafe Schoonewil op de Bergweg in Rotterdam, daar mag je namelijk roken. Het was een gezellige avond. Zo'n avond waarop je je aan het einde afvraagt waarom je nou eigenlijk bent gestopt. Maar dan kan je al niet meer terug, het was immers ook spekkie-glad.
 
Enfin, de wegen hebben zich gesplitst. De afgelopen jaren waren fantastisch voor ons. Ik vertel je van Stardumb ende Excelsior, van Oerol tot Lowlands en De Parade, van Berlijn tot Rome, van garage naar hiphop en weder terug, van nederbeat naar groot verdriet en van Gewest tot Metropole Orkest. Het is allemaal een heel erg groot avontuur geweest waarbij we iedereen die ons heeft gevolgd en waarmee we hebben gelachen HEEL HARTELIJK willen bedanken voor al het goeds, we gaan dit nooit vergeten.
 
The Madd houdt op, maar de leden van The Madd blijven natuurlijk gewoon bestaan. Wat doen ze zu?
 
Marty Graveyard heeft zijn eigen sexboetiek aan de Zaagmolendrift. Z'n drumstel staat in de winkel opgesteld en is op dit moment versierd met kerstdecoraties vanwege de feestmaand.
 
De Schuinsmarcheerder koos eieren voor z'n geld en heeft een prima baan bij de RET als tramconducteur. Voor de liefhebbers, zijn orgeltje biedt hij op Marktplaats te koop aan: http://link.marktplaats.nl/399266061
 
Il Bambino verkoos een carrierre in de sport. Willem II wilde 'm niet, maar dankzij trainer Wim van Doleweerd kon hij als reservekiep aan de bak bij FC Oisterwijk (nabij Tilburg).
 
Dave von Raven verkoos het boerenbestaan boven het stadse leven. Hij runt een melkveehouderij en 's weekends speelt hij Jeu de Boules met de dorpelingen.
 
En zullen we dan nog 1 keertje met z'n allen????
 
ZO'N GOEIE HEBBEN WIJ NOG NIE GEHAD, ZO'N GOEIE HEBBEN WIJ NOG NIE GEHAD, ZO'N GOEIE HEBBEN WIJ NOG NIE GEHAD, ZO'N GOEIE HEBBEN WIJ NOG NIE GEHA-HA-HAD. HEE!
 
Tot ziens,

Marty Graveyard, De Schuinsmarcheerder, Il Bambino en Dave von Raven