Fouradi komt met een nieuw hit 'Ping'

05-03-2010 @ 16:38

Met de titel van de single sluit Fouradi zich aan bij één van de snelst opkomende werkwoorden: ‘Pingen’.
Pingen is een snel opkomende vorm van kostenloze mobiele communicatie via de BlackBerry en kent een grote populariteit onder jongeren, maar ook onder veel volwassenen. Het woord ‘Pingen’ zal dit jaar dan ook wellicht toegevoegd worden aan het woordenboek Dikke van Dale! Fouradi zorgt ervoor dat heel Nederland kennis maakt met 'pingen' met het geweldig aanstekelijke nummer 'Ping!'

Na het succes van ‘Gefocust’ in Nederland en in België brengt Fouradi een nieuwe single uit getiteld: Ping!’ De single zal vanaf nu digitaal verkrijgbaar zijn en vanaf vrijdag 12 maart in de muziekwinkels. ‘Ping!’ is alweer de zesde single op rij en is geproduceerd door Giorgio Tuinfort (David Guetta, Lionel Richie en Akon) en Delivio Reavon (Ali B, Gio en Lange Frans)
De broers Fouradi zijn allang geen onbekenden meer in de muziekwereld. En dat ze meer kunnen dan alleen zingen hebben deze duizendpoten bewezen met hun kinderprogramma “Proefdieren” op Nederland 3 en het wekelijks radioprogramma Fouradio op Funx. Je kan niet meer om ze heen! Met drie hits op hun naam, een album, aansprekende samenwerkingen met o.a. Kim-Lian van der Meij en talloze radio- en tv optredens is het duidelijk dat Fouradi bij de gevestigde orde hoort en hier is om te rocken!

Link http://www.youtube.com
In de clip zijn Ajax voetballer Gregory van der Wiel en runner-up Benelux’ Next Topmodel, Denise Menes, te zien!

Voor meer informatie en het laatste nieuws over Fouradi kunt u terecht op:
www.fouradi.nl en www.fouradi.hyves.nl .