2nd Place Driver presenteert nieuwe cd in 013

02-03-2010 @ 17:39

De band 2nd Place Driver presenteert hun nieuwe wapenfeit, ‘Big Mess E.P.’ op zondag 14 maart in 013 te Tilburg. Dit zal tijdens het jaarlijks terugkerende festival ‘No Sleep Tilburg’ gebeuren. Na een jaar pauze, maakte de band een herstart eind 2009 met een nieuwe zangeres; Roos Visser. De band werkte naarstig an een nieuwe set en nieuwe nummers. Na enkele try-out optredens nam de groep in februari jl hun nieuwe album op. De ‘Big Mess EP’ bevat 5 nieuwe nummers en staat voor de nieuwe sound van 2nd Place Driver. De band is trots op het eindresultaat en presenteert de cd in ‘thuishaven’ 013, Tilburg.

Op 14 maart zal de nieuwe cd uiteraard te koop zijn en kunnen fans als ze hun eigen USB-stick meenemen, de cd in digitale versie gratis laten overzetten op hun USB-stick. Daarnaast zal de cd verkrijgbaar zijn bij optreden, downloadportalen als iTunes, Mininova.org (gratis!) en LegalDownload.net.

Op de website www.2ndplacedriver.com is meer te lezen en te horen van en over de band. Daarop is ook al 1 nummer van de nieuwe cd te horen als voorproefje.

Wat:         No Sleep Tilburg2nd Place Driver
Waar:        013, Tilburg
Wanneer:   Zondag 14 maart, 16.00 uur (2nd Place Driver 20.00 uur)
Entree:      Gratis

http://www.myspace.com/2ndplacedriver