LIONEL RICHIE OP CURACAO NORTH SEA JAZZ 2010

25-02-2010 @ 15:24

De Grammy Award winnende singer/songwriter Lionel Richie zal optreden tijdens de eerste editie van het Curaçao North Sea Jazz Festival. Daarnaast kan bassist Richard Bona worden toegevoegd aan het reeds indrukwekkende festivalprogramma. Vrijdag 3 en zaterdag 4 september 2010 vindt de 1ste editie van het Curaçao North Sea Jazz Festival plaats in het World Trade Center, Piscadera Bay, Curaçao.  
De komende weken zullen nog meer namen aan de line–up worden toegevoegd.

Internationale superster Lionel Richie geniet de meeste bekendheid om zijn talloze onvergetelijke hits zoals “Hello”, “All night long”, “Penny Lover” en “Dancing on the ceiling”. Voor zijn meest recente album “Just Go” werkte hij samen met o.a. R&B superster Akon. Het album is een ultieme mix van de voor de zanger zo kenmerkende warme ballades en opzwepende nummers waar je niet stil op kunt blijven zitten.

De uit Kameroen afkomstige jazz bassist Richard Bona komt in 2010 met een nieuw album: ‘Ten Shades of Blues’. Bona reisde hiervoor naar verschillende continenten om met musici van over de hele wereld de blues te spelen. Dit resulteert in een mooie mix van nummers met een locale kleur en intensiteit. Richard Bona staat bekend als een van de meest getalenteerde bassisten van zijn tijd.

Kaartverkoop
Bezoekers kunnen vanaf 5 april kaarten kopen op Curaçao bij de bekende voorverkoop adressen. Ook kunt u arrangementen boeken via Does Travel en Cadushi Tours. In Nederland zijn dagkaarten verkrijgbaar in de reguliere voorverkoop vanaf 1 mei. Kijk voor meer informatie over de kaartverkoop op www.curacaonorthseajazz.com .

CURACAO NORTH SEA JAZZ FESTIVAL
3 & 4 September 2010, World Trade Center, Piscadera Bay, Curacao.