GRACE JONES 13 APRIL IN DE HMH

11-02-2010 @ 20:55

Ondanks de hevige concurrentie van een lawine van attracties die er toe doen in de popmuziek van vandaag de dag, was de verrassende unanieme winnaar van de afgelopen Lowlands editie een erkend veteraan, namelijk niemand minder dan Grace Jones met een verpletterende show. En met show bedoelen we ook show in de ware zin des woords en vooral zoals we dat van Grace Jones gewend zijn, een actrice, model, extravagant stijlicoon met verrassende podiumcreaties en ultieme songs: hits en hoogtepunten.

Die show was gekoppeld aan haar laatste verschenen album "Hurricane", waarvan [PIAS] binnenkort een vernieuwde versie zal uitbrengen met tenminste 1 nieuwe track en als extraatje een dvd.

Naast haar muzikale- en filmcarrière staat Grace Jones ook met name bekend als, al dan niet shockerend, stijlicoon. Naar verluidt werd zij ooit topless dansend op een tafel ontdekt en dat zij (ondanks haar beroemde blockhead kapsel) haar wilde haren nog niet verloren is, bewees zij eens te meer door de DJ op Lowlands 2009 te trakteren op een 'close encounter': http://www.youtube.com/watch?v=Qed5JkW1O4Y

En eigenlijk bleek de feesttent op Lowlands veel te klein, en de roep om meer optredens kwam duidelijk over. O.a. daarom komt er een nieuwe wereldtournee waarbij Amsterdam slechts 1 avond wordt aangedaan. Op 13 april zal Grace Jones te zien zijn in de Heineken Music Hall. Het concert wordt georganiseerd door Double Vee Concerts.

Vorig jaar trad Grace Jones nog op in een uitverkocht Paradiso, waarbij de belangstelling naar tickets vele malen groter was dan de poptempel toe liet. Wees er daarom dit maal snel bij, dat voorkomt teleurstellingen.

Double Vee Concerts presents:
Grace Jones Live in HMH
Dinsdag 13 april 2010

Tickets:
www.ticketservice.nl / 0900 – 300 1250
Aanvang: 20:00 uur
www.doubleveeconcerts.nl