RONNIE VAN BEMMEL DEELT DIGITAAL KERSTKADO UIT

21-12-2009 @ 14:06

In plaats van een kerstkaartje geeft de Utrechtse zanger Ronnie van Bemmel dit jaar een speciaal kerstnummer weg! Op zijn artiestenwebsite, www.ronnievanbemmel.nl , is het nummer ‘Een heel gelukkig kerstfeest’ tot en met kerst gratis te downloaden.

Door middel van deze gratis kersttrack wil Ronnie van Bemmel heel Nederland bedanken voor een prachtig jaar dat hij heeft beleefd. Het jaar begon al direct goed voor de zanger, met de single ‘Doe het licht maar uit (we doen in het donker)’ scoorde hij een echte kroegenhit. Kort daarna verscheen het langverwachte debuutalbum Alles Vergeven en de reacties op het album waren alom lovend. Als klap op vuurpijl scoorde Ronnie afgelopen zomer nog een zomerhit met zijn single ‘Jamie’. Het nummer stond in hoog in de hitlijsten en was veelvuldig te horen op radiostations als Radio NL, RTV Oost, Radio Continu en Radio Hollandio.

Sinds 1993 timmert de Utrechtse zanger Ronnie van Bemmel hard aan de weg in het artiesten- vak en niet geheel zonder succes! Buiten het feit dat hij er bijzonder veel plezier aan beleeft en landelijk de naamsbekendheid aan het groeien is, heeft hij steevaste plannen om door te groeien. Ronnie bereikte in 2007 de eerste plaats van de TROS/Sterren.nl talentenjacht ‘De weg naar Thialf’ en sleepte hiermee een contract binnen bij CNR Entertainment.

Voor meer informatie over Ronnie van Bemmel
http://www.ronnievanbemmel.nl/
http://ronnievb.hyves.nl/