NL: Ronnie van Bemmel album "Alles Vergeven"

11-07-2009 @ 17:22

Sinds 1993 timmert de zingende schilder Ronnie van Bemmel keihard aan de weg in het artiestenvak en niet geheel zonder succes. Buiten het feit dat hij er zichtbaar bijzonder veel plezier aan beleefd en landelijk de nodige naamsbekendheid aan het groeien is, heeft hij steevaste plannen om door te groeien naar de weg hogerop.
Na diverse singles en albums werd Ronnie door een fan opgegeven voor de TROS Talentenjacht ‘De weg naar Thialf’. Hij was het, die de TROS talentenjacht won en het daarbij behorende contract bij muziekmaatschappij CNR binnen sleepte.
Ronnie dook de studio in met John van de Ven (o.a. André Hazes) en Charly Prick (Twenty4seven, Peter Beense, Eddy Wally) en de magie was niet van de lucht: vrolijke feeststampers, ballades en songs met een serieuze ondertoon zijn te vinden op Alles vergeven. Eerder verschenen de singles ‘Ik zoek een meisje’ en ‘Mag het licht uit (we doen het in ’t donker)’, die hem behoorlijk wat aandacht en optredens opleverden. Voorafgaand aan de albumrelease zal het aanstekelijke en herkenbare nummer ‘Jamie’ uitgebracht worden.  
Ronnie van Bemmel "Alles Vergeven"
Bestelnummer CD: 22 226262
genre: Nederlands
cnr entertainment