Veel nieuwe muziekgerelateerde video's op Kink TV

04-12-2009 @ 17:19

Het ontdekken van nieuwe pop/rockbandjes, ludieke beelden van échte Kink artiesten, festival registraties en interessante interviews. Ja, dat is Kink TV; het online televisiestation van de landelijke radiozender. Onlangs zijn op het kanaal ook specials te zien die zijn geleverd door Vodafone.
 
De eerste video is van het populaire synthpopduo La Roux. In het filmpje organiseren zangeres Elly Jackson en haar kompaan Ben Langmaid een fashion show, hun tweede liefde. Vanaf vandaag staat een nieuwe special online op Kink TV, namelijk één van de elektro formatie Simian Mobile Disco.
 
Nieuw op Kink TV zijn ook de opgenomen sessies tijdens het Haagse festival Crossing Border en de uitreiking van de Kink Award aan Jan Douwe Kroeske aldaar. Crossing Border, het grootste Europese festival waar muziek, film, literatuur en beeldende kunst centraal staat, vond dit jaar van 19 tot en met 21 november plaats. Kink FM maakte daar live-uitzending en nam sessies op met onder anderen Bony King of Nowhere, The Antlers en Gomez. Al deze sessies kunnen nu worden terug bekeken op Kink TV.
 
Over Kink FM
Kink FM heeft landelijke kabeldekking, maar is ook via www.kinkfm.com , mobiele telefoons en satelliet te ontvangen. Kink FM heeft een zogenaamde commerciële status, dat wil zeggen dat het station volledig zonder steun van de overheid functioneert. Kink resideert onder de Vereniging Veronica. Naast de hoofdzender Kink FM zijn er ook nog KinkClassX, met 24 uur per dag een reis door de popgeschiedenis, en Kink Aardschok, met non-stop hardrock en metal.