WILLEM VAN HANEGEM BIJ DOMMELSCH LIVE38 IN AMSTERDAM

19-11-2009 @ 13:43

Vorige week maakte Radio 538 DJ Edwin Evers in zijn radioshow al bekend dat Willem van Hanegem dit jaar de grote winnaar is van ‘Singing Wizzz The Stars’; een zangwedstrijd in ‘Evers Staat Op’ waarbij BN’ers die normaal gesproken niet zingen, achter de microfoon kruipen om hun favoriete nummer te zingen. Van de winnaars is inmiddels bekend dat zij altijd nog een keer komen optreden. Willem van Hanegem moest vorige week nog even nadenken of hij dat wel wilde, maar vanmorgen liet hij weten weer te willen komen. Dit keer niet in de Radio 538 studio, maar tijdens Dommelsch Live38 morgen, op vrijdag 20 november, in Panama in Amsterdam! Onder begeleiding van de band van Edwin Evers - Evers Slaat Door - brengt Willem opnieuw het nummer ‘Eight Days a Week’ van The Beatles ten gehore.

Singing Wizzz The Stars

In de derde editie van ‘Singing Wizzz the Stars’ ging Willem van Hanegem de afgelopen maand in Evers Staat Op de zangstrijd aan met Beau van Erven Dorens, Frits & Barbara Barend, Jeroen Latijnhouwers & Margreet Beetsma en Quinty Trustfull en collega Lodewijk. Alle filmpjes van de optredens zijn te bekijken op radio538.nl. Luisteraars waren bijna unaniem en stemden het meest op Willem van Hanegem. Hij is de grote winnaar in 2009. Humberto Tan en Daphne Bunskoek gingen hem al eens eerder voor.

Dommelsch Live38
Het is alweer de vijfde Dommelsch Live38 van dit jaar en dit keer zijn er - naast een optreden van ‘Singing Wizzz The Stars’ winnaar Willem van Hanegem -  unieke gastoptredens van Waylon en Frans Duijts. Ze worden begeleid door Evers Slaat Door - de band van Radio 538 DJ Edwin Evers. Toegangskaarten voor Dommelsch Live38 zijn niet te koop, maar deze week alleen te winnen bij Radio 538 en via dommelschlive38.nl. Radio 538 en Dommelsch organiseren iedere twee maanden een Dommelsch Live38 concert.