Elfde editie van HET FEEST VAN SINTERKLAAS in Ahoy Rotterdam

29-09-2009 @ 11:17

Presentatie zoals altijd in handen van Ernst & Bobbie

Sinds 1999 organiseert Mojo Concerts met groot succes Het Feest van Sinterklaas. Het traditionele Feest van Sinterklaas is de afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot hét familie evenement, waar de verjaardag van Sinterklaas op grootse wijze wordt gevierd! Al meer dan 400.000 toeschouwers hebben Het Feest van Sinterklaas inmiddels bezocht. Op 28 en 29 november vindt Het Feest van Sinterklaas weer plaats in Ahoy Rotterdam. Kaartverkoop start 1 oktober.

Ernst & Bobbie zullen zoals altijd de presentatie verzorgen en zijn na 10 jaar nog onverminderd enthousiast. ´We hebben er weer bijzonder veel zin in. Deze editie van Het Feest wordt namelijk spectaculairder dan ooit! We gaan dit jaar de Sint op een wel heel bijzondere manier verrassen´, aldus Bobbie.

Als eregast van dit spektakel ontvangt Sinterklaas weer diverse topartiesten die voor hem zullen dansen en zingen. Zo maakt onder meer Kathleen (bekend van K3) haar opwachting. Zij bracht afgelopen zomer haar eerste solo single 'Zumba Yade' uit en komt speciaal voor Het Feest van Sinterklaas naar Nederland!

Andere populaire gasten bij Het Feest zijn HIT!, Zirkus Zirkus en XMIX. De nieuwe kids-sensatie HIT! bestaat uit Aäron Ayal (Idols), Alice Hoes (Idols) en Floor Eizema. De eerste single 'Want Ik Heb Wat Ik Wou', naar Katy Perry's 'Hot n Cold', stond weken in de Single Top 100! Zirkus Zirkus brengt de jonge toeschouwers stoere liedjes met vette beats en coole dancemoves. Ook XMIX, van het nieuwe succesvolle kinderprogramma op Zappelin, zal optreden.

Naast de popartiesten zullen er spectaculaire en verrassende variété acts te zien zijn. En Sinterklaas kan natuurlijk niet zonder zijn paard en Pieten. Dichtpiet, Pakjespiet, Paardenpiet, Liedjespiet en zijn paard Amerigo zijn er natuurlijk allemaal bij!

Officiële kaartverkoop gaat donderdag 1 oktober van start via livenation.nl en hetfeestvansinterklaas.nl
Het Feest van Sinterklaas
Zaterdag 28 en zondag 29 november 2009
Ahoy - Rotterdam
Entree: vanaf € 19,50 (excl. servicekosten)
Aanvang: ochtendshow 10.00 uur, matinee 13.30 uur