CH!PZ & Jim grote kanshebbers op Z@PP KIDS TOP 20 Awards!

02-01-2008 @ 21:00

Z@PP KIDS TOP 20 viert 5e verjaardag
Zaterdag 5 januari worden er tussen 11.45 en 13.25, voor de allereerste keer in de KIDS TOP 20 geschiedenis, de Z@PP KIDS TOP 20 Awards uitgereikt! Dit alles om het vijf jarig jubileum een nóg feestelijker tintje te geven. CH!PZ en Jim zijn de grote kanshebbers met beide twee nominaties op zak. De bijna twee uur durende tv-show, gepresenteerd door Monique Smit, zal in het teken staan van de afgelopen vijf jaar. In de show zijn spetterende optredens te zien van CH!PZ, Het Huis Anubis, Djumbo, Ernst & Bobbie, Tess, Thomas Berge, Belle Perez, EliZe, Jeroen van der Boom, Brace, Ali B, Yes-R, Darryl, Gebroeders Ko, Raffaëla en Lisa, Amy & Shelley (JSF). Ook zijn er interviews met Jim, Carry Slee, K3, en oud presentatrice Kim-Lian.
Om de spanning voor de grote tv-show flink op te voeren, neemt Monique vanaf 08.25 de kijkers mee voor een exclusief kijkje backstage. Daarin zijn diverse artiesten te zien tijdens hun voorbereidingen en danst Monique met de kids op de grootste hits van dit moment.

De genomineerden voor de Z@PP KIDS TOP 20 Awards zijn:
Langst genoteerde nummer 1 hit:
Ali B ft. Yes-R & Brace – Leipe Mocro Flavour
CH!PZ – Cowboy
High School Musical – Breaking free
Lisa, Amy & Shelley – Adem in adem uit
Tess - Stupid

Meeste nummer 1 hits:
CH!PZ
Kim-Lian
Jim


Meeste optredens:
CH!PZ
Djumbo
Jim


Beste film:
Afblijven
Ernst, Bobbie en de geslepen Onix
Zoop in Zuid-Amerika


Beste boek:
Carry Slee – Afblijven
Francine Oomen – Hoe overleef ik mijn eerste zoen
Jacques Vriends – Meester Jaap

De nominaties zijn gebaseerd op de stemmen van de kids en de charts van de afgelopen vijf jaar.
De 5e verjaardag wordt uitgezonden op zaterdag 5 januari van 8.20 – 8.55 uur (backstage show) en 11.45 – 13.25 uur (grote show t.b.v. 5e verjaardag) bij de TROS.
De KIDS TOP 20 is één van de meest populaire kids muziekprogramma’s die Nederland ooit gekend heeft. Wekelijks kijken honderdduizenden kinderen naar de Z@PP KIDS TOP 20 en stemmen evenveel kids op hun favoriete artiesten voor de Z@PP KIDS TOP 20 chart. Het programma wordt gepresenteerd door Monique Smit en iedere week uitgezonden vanaf een andere basisschool in Nederland. Internationaal scoort de KIDS TOP 20 ook goed. Zo is het programma ondermeer in België en Finland erg succesvol en start dit jaar tevens in Australië, Roemenië, Hongarije, Singapore etc.

De Z@PP KIDS TOP 20 is elke zaterdag te zien bij de TROS om 8.20 en 15.15 uur.