Ferry Corsten verovert de wereld met Twice In A Blue Moon: The Experience!

18-09-2009 @ 18:12

Na een lange, hete zomer gevuld met festivals, residenties en uitverkochte club avonden is DJ/Producer Ferry Corsten terug met zijn speciale concert reeks “Twice In A Blue Moon: The Experience ”.

Twice In A Blue Moon: The Experience” heeft sinds de start in mei 2009 in Maleisië, wereldwijd de dansvloeren bestormt van Schotland tot Toronto en is er klaar voor om deze herfst de rest van de wereld te veroveren.

De exclusieve concertreeks, gebaseerd op zijn derde artiesten album ‘ Twice In A Blue Moon’, staat garant voor indrukwekkende licht en geluid show gecombineerd met spectaculaire visuals. De muzikale invulling staat geheel in het teken van ‘Twice In A Blue Moon’, aangevuld door de grootste klassiekers van Ferry Corsten en live performance door de Amerikaanse singer/songwriter Betsie Larkin.

‘ Twice In A Blue Moon ’ wordt geroemd als een van de beste dance albums van 2009 door fans en critici alom. Het Britse muziek magazine Mixmag noemde ’Twice In A Blue Moon’ eerder “enerverend” en prijst Ferry Corsten als “pioneer in het trance genre”. Het succesvolle album heeft inmiddels meerdere hits voortgebracht, zoals ‘Made Of Love’ (met Betsie Larkin), ‘Radio Crash’ ,’ We Belong’ en de nieuwe single ‘Twice In A Blue Moon’.

Op 1 oktober aanstaande zal tevens de langverwachte DVD “Ferry Corsten – Backstage” uitgebracht worden. De DVD bevat een exclusieve 45 minuten durende documentaire en een live registratie van Full On Ferry 2008. Fans kunnen een exclusieve kijk achter de schermen verwachten en volgen Ferry Corsten hierbij over de hele wereld in aanloop naar de release van het ‘Twice In A Blue Moon’ album tijdens het Full On Ferry; The Masquerade evenement afgelopen november in Ahoy’ Rotterdam.

Ferry Corsten fans zullen deze unieke kans niet willen missen om een trance legend live aan het werk te zien. ‘Twice In A Blue Moon; The Experience’ bevestigd wat de meesten al weten, Ferry Corsten is een van de beste trance dj’s van dit moment.

Ook speciaal voor de fans kondigen Ferry Corsten, Dance Therapy en het in Chicago gevestigde World Wide Fan Clubs, met gepaste trots de lancering van www.ferrycorstenVIP.com aan; een exclusieve en een van ‘s werelds meest geavanceerde fan community websites.

De website geeft fans toegang tot een unieke kijk achter de schermen in de wereld van globetrotter en internationale DJ/Producer Ferry Corsten via exclusief video materiaal, waarbij Ferry hen meeneemt in de studio, backstage en tijdens zijn optredens over de hele wereld. Ook exclusieve muziek, video’s, merchandise, tickets, reispakketten, foto’s en blogs van Ferry Corsten zijn op de website terug vinden, alsmede een speciale community waar fans middels een eigen profiel zelf materiaal kunnen uploaden en delen met elkaar. Klik op de lees verder link om deze website te bekijken.

Van Azie, naar Australie tot Zuid Amerika ‘TIABM: The Experience’ komt naar je toe!

September 11 Palace Metro Theatre, Melbourne, Australia
September 12 Hordern Pavillion, Sydney, Australia
September 26 Nocturnal Festival, Los Angeles, USA
October 10 Roman Arena, Bucharest, Romania | special guest: Lange
November 14 TBC, Rio de Janeiro, Brazil
November 21 Forum de Beirut, Beirut, Lebanon | special guest: Solarstone
December 4 SaSaZu, Prague, Czech Republic | special guest: Breakfast
December 5 Incheba Arena, Bratislava, Slovakia |special guest: Breakfast
December 11 Expo Centre, Moscow, Russia | special guest: Breakfast
December 12 Cablefactory, Helsinki, Finland | special guest: Breakfast
December 19 Expo Hall, Kiev, Ukraine | special guest: Solarstone
December 26 TBC, Ljubljana, Slovenia

http://www.ferrycorsten.com/