KEUZE TWEEDE SINGLE JANNES GEMAAKT DOOR DE FANS

17-09-2009 @ 11:20

Jannes heeft de keuze voor zijn tweede single aan zijn fans gelaten. Sinds het uitkomen van zijn laatste album ‘De nieuwe van….’ op 31 juli j.l. stromen de reacties van fans via zijn gastenboek, via polls, via internet en tijdens optredens in het land binnen. Wat gelijk al opviel is dat het nummer ‘Zwevend naar ’t geluk’, een van ballades op het album, gelijk een plaats in de harten van Jannes zijn fans heeft veroverd.
Jannes; “Ik wil graag dat mensen iets voelen als ze mijn muziek horen. Natuurlijk vind ik het super als mijn fans de uptempo nummers van nieuwe album meezingen en als er wordt gefeest als ik voor een volle zaal sta, maar als ik het nummer ‘Zwevend naar ’t geluk’ zing merk ik dat mensen ontroert raken door de tekst en de muziek. Mensen geven ook aan dat het nummer ze steun biedt. Zo’n reactie geeft me echt kippenvel. Ik vind zelf het nummer ook één van de mooiste op het album en vind het dus helemaal niet erg dat mijn fans hebben gekozen voor dit nummer als tweede single”.
Zwevend naar ’t geluk zal op vrijdag 2 oktober officieel als single verschijnen. Of het nummer een nog grotere hit wordt dan de eerste single ‘Ietsie Pietsie’, die vanuit het niets op #5 in Single top 100 verscheen, is eerder een feit dan vraag gezien de duizenden reacties die zijn binnengekomen. Jannes zal er de komende periode alles aan doen om ‘Zwevend naar ’t geluk’ te promoten. Hij zal naast zijn vele optredens het hele land doorreizen voor bezoeken aan radio en TV stations. Vrijdag 18 september zal Jannes te gast zijn bij de ‘Coen en Sander Show’ op 3FM en op 20 september zal Jannes bij de TV opnames van ‘Hart voor Muziek’ in Helmond een optreden verzorgen.
Het succes van de volksheld en zijn nieuwe album lijken niet te stuiten! Zo ontving Jannes onlangs zijn eerste platina award voor het album ´Als het Zonnetje Schijnt`, stromen de aanvragen voor optredens binnen en zijn laatste wapenfeit; de #1 positie met ‘De nieuwe van….’ in de Album Top 100. Ondanks het succes blijft de sympathieke Drent met beide benen op de grond en geniet hij met volle teugen van de successen die hij nu heeft!
Houd www.jannesonline.nl de komende tijd goed in de gaten voor meer nieuws rondom ‘de single ‘Zwevend naar ’t geluk’ en het album ‘De nieuwe van….