Mupps brengt Kyteman, Voicst, Fakkelbrigade en 3FM-dj Michiel Veenstra naar iPhone!

12-08-2009 @ 16:46

Het Nederlandse Mupps brengt een iPhone app uit waarop Kyteman, Voicst, Fakkelbrigade, Drive like Maria en 3FM dj Michiel Veenstra vertegenwoordigd zijn. De applicatie met de top van de Nederlandse en Belgische pop, rock en hiphop is vanaf nu in de iTunes store van Apple gratis te downloaden. Zoek op Mupps !

Mupps wordt een platform dat het voor artiesten eenvoudig en betaalbaar maakt om een eigen ‘app’ op de iPhone te realiseren. Mupps gaat over publiceren, communiceren en aggregeren. Elke artiest en dj heeft binnen Mupps zijn eigen sectie waar hij zowel verhalen en nieuws kwijt kan (tekst, beeld, geluid) als het gesprek met zijn fans kan aangaan (Twitter is in Mupps geïntegreerd). Mupps zoekt op internet ook automatisch naar berichten en beelden van de betrokken artiest zodat het voor band en fan ideaal gereedschap is om te volgen wat er rondom die act gebeurt. Een band monitor!

Lees, kijk, luister en praat mee. Mupps is het kanaal voor fans en bands. De muziekliefhebber kan binnen Mupps eenvoudig switchen naar andere artiesten. Zo wordt Mupps een alsmaar groeiende collectie bands (maar ook dj’s, clubs, labels, festivals zijn welkom!). Daarnaast is er de rubriek MuppsTalk, een magazine dat over het laatste nieuws en de belangrijkste muziek-ontwikkelingen gaat berichten. Bijvoorbeeld tijdens het Lowlands festival zal Mupps zich als de grote Lowlands aggregator ontpoppen!

Mupps is gestart in de overtuiging dat de mobiel uitgroeit tot het belangrijkste publicatie, communicatie en verkoopkanaal voor band en fan.  Eén-op-één contact tussen makers en liefhebbers. Artiesten, labels en clubs die in Mupps en mobiele applicaties geïnteresseerd zijn, mail!

Het Mupps-team: Erwin Blom (The Crowds), Marcel Kampman, Arjen (Rebel Technologies), Alfons Hoogervorst (Rebel Technologies), Leonieke Daalder, Alex Maslow. En reporting: Job de Wit en Sander Kerkhof.

Meer info: http://www.mupps.nl 

Wil je zien hoe Mupps werkt? Zie de screenshots op http://vimeo.com/6062247

En download Mupps in de iTunes store. Zoek daar naar Mupps of ga direct naar
itunes.apple.com/WebObjects