MANU CHAO & RADIO BEMBA SOUND SYSTEM KOMEN MET LIVE 2CD/DVD

05-08-2009 @ 19:57

Release 28 augustus 2009
In september 2007 verscheen het studioalbum van Manu Chao, genaamd
La Radiolina. Van dit album en de backcatalogus verkocht Manu Chao meer dan 900.000 albums wereldwijd. Verder staat op naam van deze bijzondere man een grammy nominatie, een 2 jaar durende wereld tour (´Tombola Tour´), meer dan 100 optredens en headliner op de grootste festivals van Rusland tot San Fransico waardoor Manu Chao al voor meer dan 3 miljoen mensen heeft gespeeld.

Manu Chao
& Radio Bemba Sound System komen  op 28 augustus met een geweldige LIVE 2CD/DVD genaamd  ‘Baïonarena’. Het album bevat alle klassieke en nog nooit uitgebrachte songs inclusief beeld-opname van de arena van Bayonne (France).

Een aantal nummers van de afgelopen jaren van Manu Chao met Radio Bemba Sound System werden in 1998 uitgebracht op Clandestino, het eerste studioalbum van Manu Chao. Aanvankelijk leek het geen succes te worden, maar na het uitbrengen van de singles Bongo Bong en Clandestino en het ontvangen van de prijs voor "Best World Music" bij de prestigieuze Victoires de la Musique Awards, werden er 5 miljoen exemplaren van het album verkocht.
(warner music)