THIS IS SANDER KLEINENBERG 2

16-07-2009 @ 12:05

De innovatieve internationale DJ, producer en label eigenaar Sander Kleinenberg is terug met een indrukwekkende tweede deel van de mix compilatie ‘This Is Sander Kleinenberg’, die deze week verschijnt op zijn eigen Little Mountain Recordings. De cd compilatie bestaat wederom uit twee unieke mixen en vormt een perfecte afspiegeling van dat waar Sander met zijn live dj sets om bekend staat. Onder dezelfde noemer ‘This is’, vinden zijn vele legendarische clubnachten plaats in grote steden over de hele wereld, zoals onder andere Londen, Parijs, Miami, Los Angeles en niet te vergeten zijn eigen Amsterdam natuurlijk.

Op deze speciale dubbel cd schotelt Kleinenberg zijn fans de beste progressive, tech-house en electro tracks van dit moment voor. De sublieme mix bestaat onder andere uit tien nog niet eerder gereleaste tracks, waaronder acht van zijn eigen Little Mountain Recordings; alsmede een exclusieve remix voor deze compilatie. Alles bij elkaar de perfecte soundtrack voor de zomer van 2009.
De eerste cd, ‘Left’, begint met een rustig en atmosferisch stuk genaamd  ‘Summer Rain’ van Bpitch Control’s opkomende ster ‘Sascha Funke’. De mix bouwt verder op met verschillende house stijlen zoals met David Keno’s ‘Replika’, Rainer Weichhold’s remix van Rocker Hi-Fi’s ‘Push Push’ en de nog niet uitgekomen Sultan & Ned Shepard Remix van DBN feat. ‘Matida’s Asteroidz’. De eerste cd heeft een sexy, energieke en funky lading die absoluut naar meer smaakt.

De tweede cd, ‘Right’, laat Sander’s ruigere kant zien. Allereest de nieuwe single van Sander ‘This is our night’, die op 9 juli jl. zijn release beleefde. Het begint al met een vocale sample die over Rene Amesz zijn nog niet uitgebrachte Tribal track ‘Ridicule’ heen komt. De mix wordt vervolgd met energieke tech-house zoals o.a. Luetzenkirchen’s ‘Foxy’ en Dirty Flavor’s exclusieve compilatie remix van Dj Ortzy’s ‘Massive’. De tweede cd bereikt zijn climax met peak time tracks als Dabruck & Klein’s remix van Joachim Garraud’s ‘The Answer’ en eindigt de mix met de briljante Refurb mix van Mason’s ‘Kippschwinger’.

De compilatie is een goede afspiegeling van de diversiteit van Sander en de perfecte ‘showcase’ van hoe hij er altijd weer in slaagt om een scala aan stijlen ogenschijnlijk moeiteloos in elkaar over te laten lopen. De cd is een uitstekende opvolger van de zeer populaire eerste compilatie in de ‘This Is Sander Kleinenberg’ serie.

‘This Is Sander Kleinenberg 2’ heeft zijn officiele release tijdens de releaseparty ‘This Is The Beach’, zaterdag 18 juli in strandclub Naturel aan het Noorderstrand in Scheveningen. Naast een extra lange DVJ set van Sander Kleinenberg himself, warmt Radio 538 Dance Department koning Dennis Ruyer de avond lekker op met zijn diepe, techy sounds. Tijdens deze avond is uiteraard de cd ook verkrijgbaar. This Is The Beach begint om 23:00 en eindigt om 04:00. Kaarten zijn te krijgen voor € 15,- euro bij Timoco en alle Belcompany outlets. Daarnaast biedt Timoco voor deze releaseparty een gelimiteerd aantal exclusieve ‘LMR Combo Packages’ aan, voor maar € 25,- euro. Een combo package bevat een ticket voor het evenement en een gesigneerde ‘This Is Sander Kleinenberg 2’ mix compilatie cd. www.timoco.eu

Meer informatie: www.sanderkleinenberg.com
www.twitter.com/kleinenberg