André Rieu krijgt eigen postzegels

15-07-2009 @ 17:33

André Rieu is 14 juli geëerd met zijn eigen postzegels. Hij ontving de postzegels uit handen van Ger Jacobs, Commercieel Directeur van TNT Post. "Ik ben bijzonder trots op mijn postzegels. Ik zie het als een eer en één van de hoogtepunten in mijn 30-jarige carrière en hoop dat er net zo veel van deze postzegels wordt genoten als van mijn muziek", aldus André Rieu.
De overhandiging vond plaats op het Vrijthof vlak voor aanvang van het vijfde openlucht concert in Maastricht van André Rieu en zijn Johan Strauss orkest in het kader van zijn jubileum concerttour.

Het postzegelboekje is tot stand gekomen in samenwerking met de Stichting De Grootste Familie Helpt! Van elk verkocht postzegelboekje gaat €5 naar deze stichting die vooral kleinschalige initiatieven van maatschappelijk belang, zowel in Nederland als daarbuiten, financieel ondersteunt.

Het postzegelboekje André Rieu kost € 9,95 en bevat net als de meeste andere postzegelboekjes negen verschillende postzegels met een frankeerwaarde van € 0,44. Het postzegelboekje is vanaf 13 juli 2009, zolang de voorraad strekt, verkrijgbaar bij TNT Postkantoren, via de Collect Club in Groningen en online via www.tntpost.nl/rieu . Het verschijnt in een oplage van 25.000 exemplaren. De geldigheid van de postzegels voor de frankering is onbepaald.

Bron: TNT Post