Andre Rieu treedt 24 keer op in Sao Paulo + Jubileumconcert in bioscopen

12-06-2012 @ 17:59

Van de oorspronkelijk geplande 3 optredens van André Rieu in Brazilië zijn de afgelopen periode de concerten in Sao Paulo’s Ginasio do Ibirapuera uitgebreid naar maar liefst 24 concerten en hiermee lijkt de definitieve doorbraak in Zuid Amerika ook een feit. 
Het stadion Ginasio do Ibirapuera kreeg wereldfaam door de concerten van Metallica in 1989, maar ook van o.a. Lionel Richie, Michael W. Smith en ook veel sport evenementen.

De concerten in Sao Paulo zijn gestart op 29 mei tot en met 10 juni jl, in totaal 12 concerten.
Op 3 juli wordt de reeks vervolgd met nog eens 12 concerten in hetzelfde stadion, waarmee het totaal dus op 24 concerten komt.
De capaciteit van Ginasio do Ibirapuera-stadion is 11.000 zitplaatsen. Indien alle concerten uitverkocht zijn, dan betekent dit dat in totaal meer dan 250.000 mensen de concerten van Andre Rieu in Sao Paulo hebben bezocht.

De succesvolle reeks live concerten dit jaar van André Rieu over de wereld gaat in augustus verder met 4 concerten in Zuid Afrika.
Eind augustus volgen 4 concerten in Frankrijk ingehaald, vanwege ziekte, gevolgd door concerten in oktober in Duitsland, Zwitserland en Frankrijk. In november volgen nog een 3 tal concerten in België en tussen 7 en 19 december volgen nog een tiental concerten in Engeland en Ierland.
Tussendoor is Andre traditioneel tussen 22 en 26 juni a.s. voor een 4-tal concerten op het Vrijthof in Maastricht. 30 November is Andre te zien en te horen in het Ziggo Dome in Amsterdam.

25-jarig jubileumconcert

Het concert van André Rieu op 22 juni op het Vrijthof in Maastricht zal 30 juni worden uitgezonden in bioscopen over de hele wereld. Het 25-jarig jubileumconcert zal in filmzalen in Nederland, België, Australië, Nieuw-Zeeland, USA, Canada, Mexico, Brazilië, Frankrijk, Spanje, Portugal, Roemenië en Rusland worden uitgezonden.

http://www.andrerieu.com/nl/home