WELCOME TO THE FUTURE FESTIVAL

16-06-2009 @ 16:49

Ook in 2009 heeft het Welcome to the Future festival - dat op zaterdag 1
augustus neerstrijkt in natuurgebied het Twiske - weer een track van een van de optredende festivalartiesten gekozen als theme song. Dit jaar is dat ‘Spanish fly’ van 2000 and One; een internationale clubhit afkomstig van het recent verschenen album ‘Heritage’. Voortgestuwd door een dwingend thema, inclusief de klassieke housevocals van Sandee’sNotice me’, bevat ‘Spanish fly’ eigenlijk alles wat de sound van 2000 and One zo bijzonder maakt. Stevig geworteld in de classic house, maar gegoten in een eigentijds jasje en compleet onweerstaanbaar op de dansvloer.
Dit is de sound waarmee 2000 and One, aka Dylan Hermelijn, is uitgegroeid tot een internationale ster van formaat en gerespecteerd door alle groten der aarde: van Luciano en Loco Dice, tot Hawtin en Villalobos. En dat niet alleen om zijn kwaliteiten als dj en producer, maar ook omdat Dylan de grote man is achter een aantal platenlabels die de Nederlandse dance in het middelpunt van de internationale belangstelling hebben gebracht: 100% Pure, Intacto en Remote Area. Artiesten van deze nieuwe Amsterdamse school zijn ook dit jaar weer sterk vertegenwoordigd op het Welcome to the Future-festival - van Amsterdam 661 en Daniel Sanchez tot David Labeij, Lauhaus en Boris Werner. Maar ook 2000 and One heeft opnieuw een prominente plek op het festival verworven; op de mainstage.

Special Crib Treatment
Voor de ultieme festivalbeleving heeft het Welcome To The Future Festival de
Special Crib Treatment” in het leven geroepen. Een eigen über-hangout op het festival voor de tien gezelligste feestvierders die je kent. Inclusief tickets,
een nieuwe coupe voor iedereen, drankbonnen en natuurlijk een versierde crib met muziek en uitgebreide chill mogelijkheid. Check www.wttf.nl voor meer info.
Voor diegenen die bijna niet meer kunnen wachten en een klein pre-festival in
eigen huiskamer willen hebben: op www.wttf.nl zijn in de aanloop naar 1 augustus de beste sets te vinden.

Tickets kosten €41,- en zijn verkrijgbaar via  www.Ticketonline.nl,
reserveringslijn 0900-300 6000 (45 cpm), alle outlets van Free Recordshop en de bekende voorverkoopadressen.

Welcome to the Future-festival
Zaterdag 1 augustus 2009, 12.00 - 24.00 uur
Natuurgebied het Twiske, nabij Amsterdam

Meer info: www.welcometothefuture.nl