WELCOME TO THE FUTURE 2009 START VOORVERKOOP EN LINE UP BEKEND

28-04-2009 @ 11:04

Op zaterdag 1 augustus 2009 wordt in natuurgebied het Twiske bij Amsterdam de derde editie van het Welcome to the Future festival gehouden. Met een avontuurlijke line up van ruim veertig techno-, house- en minimal-artiesten, heeft WTTF in de afgelopen jaren een geheel eigen plaats veroverd in dansland. Door de relatief kleine omvang heeft Welcome to the Future een naam opgebouwd als een van de intiemste en gezelligste evenementen van de festivalzomer.

Welcome to the Future presenteert van 12 uur ‘s middags tot middernacht muziek op vijf podia, met grote namen uit de voorhoede van de internationale techno en house naast vertegenwoordigers van de nieuwste generatie. Een kleine greep uit het programma: Loco Dice, Onur Ozer, Karotte, Radioslave, Ben Sims, Gregor Tresher, Deetron, Tobi Neumann, Guy Gerber, Jimpster en Agnes.

Ook het Nederlandse festivalaandeel is dit jaar weer bijzonder groot. Niet voor niets beleeft de electronische muziek van eigen bodem de grootste bloeiperiode uit de twintigjarige geschiedenis van de house. Zo verscheen er naar aanleiding van Weicome to the Future 2008 een grote festivalreportage in het toonaagevende Britse muziekblad Mixmag over de bruisende nieuwe scene in de Lage Landen: ‘The rise and rise of Dutch techno’.

Nederlandse artiesten op Welcome to the Future 2009 zijn onder andere: 2000 and One, Daniel Sanchez, Amsterdam 661, Lauhaus & Boris Werner, Rejected, Secret Cinema, Melon, Dekmantel dj’s, Philip Young, Ille Bitch & Unders, Isis, Makam, Olivier Weiter en De Man Zonder Schaduw.

De voorverkoop start op zaterdag 2 mei, tickets kosten €41,- (ex fee) en zijn verkrijgbaar via www.Ticketonline.nl, reserveringslijn 0900-300 6000 (45 cpm), alle outlets van Free Recordshop en de bekende voorverkoopadressen.

Welcome to the Future-festival

Zaterdag 1 augustus 2009, 12.00 - 24.00 uur
Natuurgebied het Twiske, Oostzaan

Meer info: www.welcometothefuture.nl