Hollandse Nieuwe: Het Goede Doel & Herman Van Veen & Spinvis

14-04-2009 @ 11:00

Afgelopen zaterdag 11 april speelde Het Goede Doel in Ahoy in Rotterdam met een 3 uur durende spectaculaire show met alle hits, vrienden en gekkenwerk.  
Het Goede Doel bracht afgelopen jaar hun meest recente album “Gekkenwerk” uit die via IT-Staffing.nl gratis gedownload kon worden. Al meer dan 100.000 mensen maakten hier gebruik van. Uiteraard ligt het album als “luxe” collectors item ook in de winkel. Henk Temming is natuurlijk naast zanger/ componist ook een van de meest gevraagde “hit” producers en heeft de getalenteerde muzikanten van de band flink op “scherp” gezet.
Het album leverde uitsluitend goeie recensies en lovende reacties tijdens een tournee langs de Nederlandse festivals afgelopen zomer 2008.  

Samen met de IT-Staffing Groep ondersteunt Het Goede Doel/ Henk & Henk met hun activiteiten Viafrica, de organisatie die via IT-ondersteuning de Afrikaanse scholieren op een hoger niveau brengt, hetgeen ze op termijn zelfstandige welvaart brengt.
Naar aanleiding van het concert in Ahoy is een single uitgebracht: "Weg van Utrecht" waaraan behalve Henk Westbroek en Henk Temming ook Herman van Veen en Spinvis meewerken.