KANE GEEFT CONCERT IN ADO DEN HAAG STADION

01-04-2009 @ 13:43

KANE geeft op zaterdag 6 juni 2009 een groot concert in het ADO Den Haag stadion. De kaartverkoop voor dit concert start op maandag 6 april om 10:00 uur. KANE zal als éérste een concert verzorgen in het nieuwe ADO Den Haag Stadion. Het concert zal een 'proefconcert' zijn om het ADO Den Haag Stadion te testen als concertlocatie.

Dinand Woesthoff: "Tussen KANE, Den Haag & ADO bestaat al sinds Parkpop 2000 een mooie klik. Toen in eerste divisie tenue als beginnend bandje, nu een tijd verder, als éérste band in het nieuwe ADO Stadion. 'Wanneer speel je nu eens hier?' Het is de standaard vraag die ik krijg als ik bij ADO kom kijken. Het antwoord is 6 juni mensen! Na het Malieveld ruim 2 jaar terug, komen we weer naar Den Haag! Voor een heel lang Haags Kwartiertje gaan we het podium op in de stad waar KANE thuis is. Haagscher wordt het niet. Haagscher kan het niet. KANE in het ADO Stadion. Dat klinkt precies goed."

Commercieel directeur van ADO Den Haag, Dick Vierling, en lid Raad van Commissarissen, Mark van der Kallen: "Dit evenement sluit perfect aan bij het imago van Den Haag als Popstad en daar willen wij als club graag onderdeel van zijn. Als dit een succes wordt, hebben we hier aan de A12 en de A4 een unieke locatie binnen de Randstad voor grote evenementen. Uiteraard zijn wij als club trots dat de Haagse band, met één van onze supporters als leadzanger, heeft toegezegd onze vuurdoop op concertgebied te zijn."

ADO Den Haag Stadion, Den Haag
DEUREN OPEN VANAF 18:30u
AANVANG CONCERT: 20:00u
Voorprogramma: STEREO
PRIJS: € 30,-
Kaartverkoop start maandag 6 april om 10.00 uur via www.AD.nl/kane