Berlijnse band BONAPARTE tekent bij Goomah Music in NL

17-03-2009 @ 12:21

Op 15 april verschijnt het album van "Too much" van de Berlijnse Circus electro act Bonaparte in de Benelux via Goomah Music. Promotioneel ondersteund door Excelsior recordings en V2.

Bonaparte is momenteel een sensatie in de underground van Europa's muziekhoofdstad Berlijn. Het debuutalbum "Too Much", dat in Duitsland uitkwam in augustus 2008 markeert het begin van hun stormachtige carrière. In januari speelde de band in het Grand Theater tijdens Eurosonic en daar begon de zegetocht voor Bonaparte door de lage landen. Denk aan electro, pop, goeie liedjes, volslagen gekte, circus, maar vooral BONAPARTE!
"Too Much" staat vol met repeterende melodieën die je niet meer uit je kop krijgt. De energie spat ervan af. Dé ultieme soundtrack voor de zomer van 2009 heeft zich aangediend.
Deze week speelt de band in Paradiso Amsterdam en Doornroosje Nijmegen. In mei komt de band terug voor shows op Dauwpop en in clubs als Vera, Rotown en de Effenaar.
"Too Much" wordt in de Benelux uitgebracht in een limited Dutch Deluxe edition met een extra live cd en alle videoclips en is vanaf 15 april te koop.

Live data in Nederland:
17 maart Doornroosje Nijmegen
18 maart Paradiso Amsterdam
21 mei Dauwpop Hellendoorn ('s middags)
21 mei Vera Groningen ('s avonds)
23 mei Rotown Rotterdam
24 mei Effenaar Eindhoven

http://www.myspace.com/findingbonaparte
http://www.youtube.com/watch?v=EnG5u2pkY0s
http://www.goomahmusic.nl