THE ANSWER IN VOORPROGRAMMA VAN AC/DC

14-03-2009 @ 13:47

Sinds 27 februari is Everyday Demons, het tweede album van The Answer verkrijgbaar. De band is nu al een gevestigde naam in de rockwereld: het Noord-Ierse gezelschap kreeg lovende kritieken voor het debuutalbum Rise, speelde samen met legendes als Whitesnake, The Rolling Stones en Aerosmith en is nu op tour met rock-instituut AC/DC! De o.a. door Led Zeppelin beïnvloede hardrock band (niemand minder dan Zeppelin-gitarist Jimmy Page is een groot liefhebber van The Answer) toont met Everyday Demons wederom aan dat de authentieke maar frisse mix van hardrock en bluesrock generaties kan overtreffen.

Everyday Demons wordt zeer goed ontvangen door de pers! Zo werd het album bijvoorbeeld in De Gitarist verkozen tot Release van de Maand, een quote uit de recensie: “Er zijn tegenwoordig maar weinig bands die zo hard rocken als The Answer, en ze lijken niet te stoppen.” Mindview schreef: “Rock-'n-roll!!! De drie uitroeptekens staan er niet voor njets want beter kan ik niet omschrijven hoe goed en enthousiast dit tweede volledige album van deze Noord-leren klinkt. Mensen met kaartjes voor AC/DC, zorg dat je op tijd bent! The Answer verzorgt het voorprogramma en live schijnen ze ook te overtuigen!” Ook verschenen er al recensies en artikelen in o.a. Revu, OOR en Off The Record.

Everyday Demons is beschikbaar als Special Edition jewel case versie met extra DVD disc, 16 pagina’s tellende kleuren booklet (mat papier, extra beeldmateriaal en handgeschreven teksten) en 2-LP (alleen verkrijgbaar via Bertus, bestelnummer 306671). Op vrijdag 13 maart was The Answer samen met AC/DC te zien in Ahoy, Rotterdam, een dag later op 14 maart met een eigen clubshow in de Melkweg te Amsterdam en op 23 juni staat er wederom een show met AC/DC op het tourschema, dit keer in de Amsterdam Arena.

IN CONCERT
13.03. - Ahoy, Rotterdam (met AC/DC)
14.03. - Melkweg, Amsterdam
23.06. - Arena, Amsterdam (met AC/DC)

Bestelnummer CD+DVD: 306672
(cnr entertainment)