INDIAN SUMMER FESTIVAL VERWELKOMT BLØF EN MILOW

17-02-2009 @ 10:33

Zaterdag 20 juni 2009 vindt alweer de 9e editie plaats van het Indian Summer Festival. Nadat de organisatoren al eerder de naam van de allereerste act Novastar bekend maakten; kan Indian Summer Festival zich nu weer opmaken voor nog twee grote acts, die het pop/rock podium van het festival gaan betreden. Met trots presenteert de organisatie de groepen Bløf en Milow!

Bløf is de grootste Nederlandse band van de afgelopen twintig jaar. Elk album behaalt binnen de kortste keren een gouden, platina danwel meervoudige platina-status. In 2008 brachten zij nog het album “Oktober” uit, met daarop ingetogen songs. Het volgende album staat alweer gepland voor april en krijgt weer de gelijknamige naam als de maand. Het kwartet heeft werkelijk elke zaal in Nederland al platgespeeld en een bijzondere band met de kop van Noord-Holland opgebouwd. Zo spelen zij traditioneel elk jaar in de Meent in Alkmaar, wat een exclusieve show is voor deze regio. Dit jaar heeft Indian Summer Festival de band bereid gevonden om voor één keer een uitzondering op deze traditie te maken en haar te verwelkomen op het Indian Summer Festival. Een unieke show die op voorhand mag rekenen op veel support en daarom één van de absolute headliners is van deze 2009-editie van het eendaagse festival.

Milow is het project van de Belgische singer/ songwriter Jonathan Vandenbroeck. In zijn thuisland werd hij enorm populair door het wonderschone liedje “You Don’t Know”, dat de derde plaats in de Belgische charts behaalde. In Nederland bleef het grote succes nog uit met dit liedje, maar maakte dat echter helemaal goed door de internationaal veelbesproken megahit “Ayo Technology”. De eigenzinnige cover van een track van 50 Cent en Justin Timberlake behaalde in zowel België en Nederland een nummer #1 postitie. Milow heeft twee albums uitgebracht in de Benelux en beschikt dus over veel meer repertoire dan deze twee hits. Op festivals in België is hij één van de grootste succesnummers van de afgelopen jaren, nu is het aan Milow om Indian Summer Festival plat te spelen.

Zeer binnenkort worden meer acts bekend gemaakt voor het Indian Summer Festival 2009. Alle updates, kaartverkoopinformatie, deelname aan de Battle for Indian Summer Festival 2009 en de DJ contest zijn geregeld te vinden op de website www.indiansummerfestival.nl.

Ook is Indian Summer Festival vanaf dit jaar op Hyves en YouTube te vinden, via http://indianfestival.hyves.nl en http://nl.youtube.com/user/indiansummerfestival.