JEAN MICHEL JARRE KOMT TERUG NAAR NEDERLAND

06-12-2008 @ 17:09

Na het uitverkochte concert in Theater Carré afgelopen maart, komt Jean Michel Jarre volgend jaar terug naar Nederland met een nieuwe show. Het concert vindt plaats op dinsdag 26 mei 2009.  Het concert van Jean Michel Jarre in Carré afgelopen maart was in mum van tijd uitverkocht. Het was dan ook tien jaar geleden dat de Franse synthesizerpionier een concert in Nederland had gegeven.

Het concert in Carré stond in het teken van zijn opnieuw uitgebrachte meesterwerk ‘Oxygene’. Het album werd niet alleen opnieuw uitgebracht, het werd helemaal opnieuw ingespeeld en er werd extra materiaal toegevoegd. De show in de Heineken Music Hall op 26 mei 2009 heeft een hele nieuwe opzet. Tijdens zijn aanstaande World Arena Tour nodigt Jean Michel Jarre het publiek uit voor een reis in zijn bijzondere universum, voor een onderdompeling in zijn droomwereld van tijdloze muziek van zijn best verkochte albums. Analoge synthesizers worden gemixt en er wordt gebruik gemaakt van revolutionaire digitale technologie, extra grote HD filmprojecties, spectaculair laserdesign en lichtchoreografie.
Jarre geldt als één van de belangrijkste pioniers in de elektronische muziek. Met zijn debuut uit 1976, ‘Oxygene’, introduceerde de Fransman het gebruik van de synthesizer bij een wereldwijd publiek. Het album was een enorm succes en zorgde ervoor dat Jarre voor altijd verbonden zou blijven aan dit elektronische instrument.

Donderdag 11 december aanstaande om 17.00 uur start de presale van Live Nation. Leden van de Live Nation krijgen dan tot vrijdag 12 december 17.00 uur, dus vóór de reguliere kaartverkoop, de gelegenheid om kaarten voor Jean Michel Jarre te bestellen via www.livenation.nl. Maximaal 8 kaarten per persoon.

JEAN MICHEL JARRE - World Arena Tour
Dinsdag 26 mei 2009
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: € 69, € 64, € 59 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur.

Kaartverkoop start zaterdag 13 december via www.livenation.nl en 0900-10102020 (45 ct.p.m).