AANGENAAM KLASSIEK EN AANGENAAM JAZZ-AKTIE VAN START VANAF 1 OKTOBER

23-09-2008 @ 19:46

Vanaf 1 oktober worden Aangenaam...Jazz en Aangenaam...Klassiek editie 2008 gepresenteerd in muziekwinkels in het hele land - en ook in online muziekwinkels. Liefhebbers kunnen samplers kopen waarmee de luisteraar kennis kan maken met CD’s en DVD’s die t/m 31 januari 2009 met korting zijn aan te schaffen. Aan de acties doen de gezamenlijke muziekmaatschappijen mee.

De sampler voor Aangenaam...Jazz 2008 (€ 6,99 adviesprijs) bestaat uit twee CD's en een bonnenboekje waarmee de muziekliefhebber  € 9,00 of € 18.00 euro korting krijgt op achttien CD's van onder meer Queen Latifah, Till Brönner, Gare du Nord en Spyro Gyra. Nederlands talent is natuurlijk ook ruimschoots aanwezig: Candy Dulfer, Trijntje Oosterhuis, Astrid Seriese, Piet Noordijk, Margriet Sjoerdsma en het Rosenberg Trio. Daarnaast zijn er tien bestsellers extra in prijs verlaagd, waaronder CD's van Nina Simone, Toots Thielemans, Oscar Peterson en Al Jarreau.

De sampler voor Aangenaam...Klassiek 2008 (€ 9,99 adviesprijs) bestaat behalve uit twee CD’s ook uit een DVD. In totaal 35 CD’s en 15 DVD’s zijn tijdelijk in prijs verlaagd.
Dit jaar zijn er veel nieuwe uitgaven van internationale sterren zoals Michael Collins, Martha Argerich, Evgeny Kissin, Simon Rattle, Philippe Herreweghe, Magdalena Koená en Paul McCreesh. Na het succes van de vorige jaren wordt de focus op titels van Nederlandse bodem voortgezet: Aangenaam…Klassiek presenteert de nieuwe CDs van trombonist Jörgen van Rijen, het Storioni Trio, de Nederlandse Bachvereniging o.l.v. Jos van Veldhoven en David Porcelijn die symfonieën van Jan van Gilse dirigeert. Onder de geselecteerde DVD's behalve documentaires, recitals en ballet ook complete opera's van Donizetti (La Fille du Régiment met Natalie Dessay en Juan Diego Florez), Tan Duns The First Emperor met Plácido Domingo en Massenet's Manon met Anna Netrebko en Rolando Villazón. Voor deze 25 nieuwe CD’s en DVD's zijn in het CD boekje bonnen opgenomen waarmee € 9,00 of € 18.00 euro korting kan worden verkregen.
Daarnaast zijn er 10 bestsellers geselecteerd van artiesten als het Koninklijk Concertgebouworkest o.l.v. Mariss Jansons, Julia Fischer, Cecilia Bartoli en Janine Jansen die onlangs nog de Edison Publieksprijs won. Deze bestsellers zijn tijdelijk extra in prijs verlaagd.

Voor meer informatie over Aangenaam...Jazz en Aangenaam...Klassiek:  

www.aangenaamjazz.nl/
www.aangenaamklassiek.nl/