Sunday Sessions met Xander de Buisonjé op 24 juni 2012

12-05-2012 @ 16:25

Xander de Buisonjé zal zondag 24 juni tijdens Sunday Sessions in Studio21 te Hilversum de verwachtingen weer waarmaken door een spetterende show te geven. Samen met zijn 13-koppige band zal hij tijdens een sfeervolle Sunday Sessions oude songs in een nieuw jasje steken, covers van muzikale grootheden ten gehore brengen en een aantal nieuwe songs zingen. Ook zal hij een paar verrassende duetten zingen met onder andere Glennis Grace en Lieke van Lexmond. Het repertoire wordt een mix van Nederlands- en Engelstalig.

Sunday Sessions staat voor een intieme ongedwongen sfeer, waarbij muziekbeleving centraal staat. Met medewerking van diverse topartiesten organiseert RTL Licensing & Entertainment sinds 2011 Sunday Sessions en is Studio21 op het Mediapark in Hilversum het decor hiervoor. Tijdens Sunday Sessions zal de studio omgetoverd worden tot een gezellige, warme concertzaal. Na sfeervolle Sunday Sessions met Glennis Grace, Trijntje Oosterhuis, Gare du Nord en Waylon staat Sunday Sessions op zondag 24 juni in het teken van Xander de Buisonjé.

Xander de Buisonjé is bekend geworden als frontman van Volumia!, waar hij nummers als ‘Hou me vast’, ‘Het is over’ en ‘Afscheid’ toevoegde aan de Nederlandstalige klassiekers. Drie solo-albums, een akoestisch album en meerdere televisieprogramma’s later, beweegt Xander het publiek nog steeds met zijn charme, enthousiasme en energie. Jaarlijks zet hij tijdens Vrienden van Amstel LIVE! de grootste Amstel kroeg van Nederland op z’n kop. Xander behoort tot één van de best geboekte artiesten van Nederland omdat hij bekend staat om zijn sterke live performance. Sunday Sessions is voor Xander een zeer speciaal moment, omdat tijdens deze show ook een live album wordt opgenomen.

Lees meer over Sunday Sessions op www.sundaysessions.nl

http://www.xanderdebuisonje.nl/

https://twitter.com/#!/xdebuisonje