Eerste editie van GoodLife Festival in Nijmeegse Goffert theater

27-08-2008 @ 14:21

De zomer is bijna voorbij. Jammer maar helaas. Zo gaat dat. Langzaam maken we ons weer op voor regen, grauwheid en een hele tijd binnen feesten. Het leven van de seizoensraver gaat niet alleen over rozen, maar niet getreurd want op de valreep van de zomer zorgt Good Life er nog even voor dat de zomer flink afgeklapt kan worden. In de zon welteverstaan.

Good Life is nieuw en vindt 31 augustus plaats in het prachtige, bosrijke Goffert theater in Nijmegen. Op twee stages kan je hier tien uur lang terecht. Dansen, lachen, ouwehoeren, chillen, borrelen, flaneren of gewoon zijn. Niks moet alles mag. Dat is het motto. Een brede selectie aan muziekfreaks dragen zorg voor een dansgarantie van 100%. Techno, house, breakcore, electronica, acid, dubstep en ander fijns. Ondergrondse Hollandse kwaliteits klanken. En met Patrice Baumel, Ille Bitch, Darko Esser, Apzolut, Pitto, Bart Hard en een twintigtal anderen staat er voor een schamele 8 euro best een aardige zondagsrave op stok. De weersvooruitzichten zijn fantastisch. 27 graden en heel veel zon. Het ziet er dus allemaal goed uit. Dan is dat in ieder geval geregeld.

Wat is er nog meer geregeld? Ten eerste. De timetable is geregeld.

Stage 1
13.00 Macroscope & Monokreck
15.00 Jay Davis
16.00 Yaron Cohen
17.00 Pitto - live
17.45 Mark Wanders
18.45 Darko Esser - live
19.30 Ille Bitch & Brent Roozendaal
21.30 Patrice “roar” Baumel

Stage 2
13:00 Jorg
14:00 Reasonable Doubt - Live
14:45 Vieze Verza Live
15:15 dB Live
16:00 Mark Tims Live
16:45 Herrfer
17:45 Bart Hard
18:45 Chaosmaker
19:45 Apzolut Live
20:30 Tapage Live
21:15 Nekompromat vs Element :Destruction

Verder is Mediaontwerpers geregeld. Deze hypercreatieve Rotterdamse feestneus komt met een uiterst vermakelijke installatie. Al rijdend van de bovenste plank zal hij zeer zeker gezien worden. Verder heeft Good Life een ijscokraam geregeld die de hele dag zorgt voor wat verkoeling. Tegen de tijd dat het donker wordt zal de Nijmeegse pixelprofessor, Vingerverf, uit zijn duistere krocht kruipen om voor ons een spetterende veejay set te regelen. Whilling Wheels regelt luchtige hapjes en regelt ook een relaxte plek waar je aan lange tafels kan zitten om te chillen of om bijvoorbeeld iets te eten. Tevens regelen deze rondtrekkende voedselzigeuners een exclusieve cocktailbar. Waar de mensen die houden van alcoholisch avontuur naar harte lust kunnen experimenteren.

Nu dan nog een allerlaatste oproep aan alle mensen die houden van gekkigheid. Als je goed hebt gelezen dan zal je begrijpen dat je je zondag veel slechter kan besteden. Voor meer info kan je mailen met 0600-9292. Of je gaat gewoon naar www.easyticket.nl om een kaartje te kopen in de voorverkoop. En voor de mensen die echt heel erg van het goede leven houden heeft Good Life een speciale actie op poten gezet. Wil je winnen? Stuur dan je mooiste en beste, op foto of video vastgelegde “ Good Life moment” op naar info@goodlifefestival.nl. Hiermee maak je kans op een mega vet V.I.P arrangement. Wat deze treatment precies inhoudt blijft nog even geheim. Maar een ding is zeker. T scheelt je sowieso al een slok op een borrel. Voor voorbeelden kan je even een kijkje nemen in het Goodlifefestival/GoodLifeMomenten

Bijna klaar maar nog even dit. Voor de mensen die zaterdagnacht al lekker warm willen dansen is er in de kleine zaal van Doornroosje een kleine Good Life preparty. Hier staan drie vooraanstaande Nijmeegse helden aangevuld met een dikke liveset van een kleine nieuwe oosterse sensatie: De Gewaagde Zwagers. In de grote zaal ook nog eens de beroepsgeweldenaar Mathew Jonson. En tot 06.00 is je kostje gekocht. Hierna verwacht Good Life dat er degelijk geslapen wordt zodat iedereen lekker uitgerust aan deze prachtige dag kan deelnemen. (doorhalen wat niet van toepassing is).

Voor de twijfelaars nog even een paar sfeer momenten van Have A Nice Day festival afgelopen juli. En een laatste noot van de feestcommissie. Op zondag 31 augustus wordt lachen een plicht.

http://www.youtube.com/watch?v=kWIZql2qlKU
http://www.youtube.com/watch?v=OgZqmjBpb4M
http://www.youtube.com/watch?v=iqnvJ4736Qg