NOORWEGEN IN DE BAN VAN ANOUK

24-05-2008 @ 10:14

Top 10 hit en albumrelease Who's Your Momma
In Noorwegen is Lost, de single die Anouk een aantal jaar geleden in Nederland uitbracht, een top tien hit geworden. De 16-jarige Noorse Erlend Bratland won met zijn versie van Lost onlangs de finale van Norske Talenter 2008, de Noorse variant van het SBS 6 tv-programma Holland's Got Talent.
De Noren zijn hierna massaal het origineel van Anouk gaan downloaden via iTunes. Hiermee kwam Lost direct binnen op nummer 1 in de Noorse iTunes download charts. In de reguliere Noorse hitlijst kwam Lost vervolgens binnen op de 2e positie. "Ik ben zo verrast! Het is erg leuk dat hij mijn nummer zong", aldus Anouk.

Noorse editie Who's Your Momma
De plotse populariteit van Anouk in Noorwegen heeft ertoe geleid dat het nieuwste album van Anouk, Who's Your Momma, binnenkort ook in de Noorse winkels ligt. Speciaal voor de Noorse fans is de single Lost als bonustrack toegevoegd. In Nederland scoort Anouk momenteel een grote hit met haar nieuwe single Modern World. De single is achtereenvolgens MTV Must C, 538 Alarmschijf en Radio 3FM Megahit geworden.