Live in The Living meets BinneNach Singers & Songs

08-04-2008 @ 15:26

Met The Nits en Henk Koorn
Live in the Living, een initiatief van singer-songwriter Rick Treffers, organiseert akoestische popconcerten in huiskamers. Het idee is eenvoudig en doeltreffend: drie singer-songwriters spelen twee keer een kwartier in een door Live in the Living geselecteerde huiskamer. Zonder zangmicrofoons, lichtshow, backstageregeling of riant salaris, maar met de garantie van een zeer toegewijd en respectvol luisterpubliek, dat graag geniet van liedjes in hun puurste vorm. Het zijn intieme, intense en vaak hilarische avonden, waarbij barrières wegvallen en het publiek bijna op schoot zit bij de artiest. Als voorloper van de BinneNach Singers & Songs vindt op zaterdagavond 19 april in Den Haag een speciale Live in the Living-editie plaats met medewerking van onder meer the Nits en Henk Koorn.
Nits-voorman Henk Hofstede trad regelmatig solo op bij Live in the Living, drummer Rob Kloet speelde er ook een paar keer en stelde zijn huiskamer een keer open voor een Live in the Living-concert. In 2005 deed de voltallige band een succesvol Live in the Living-tourtje in Amsterdam. Nu doen ze Den Haag aan. Henk Koorn, de frontman van Hallo Venray, bewijst op zijn beurt groots te zijn in al zijn kwetsbaarheid. De derde act wordt een dezer dagen bevestigd.
De maximumcapaciteit van de centraal gelegen Haagse huiskamer is 60. Bezoekers kunnen zich vanaf nu inschrijven op www.liveintheliving.nl . Het is de enige manier om een kaartje te bemachtigen en het exacte adres te weten te komen.
Check ook www.koninginnenach.nl.
Op www.liveintheliving.nl vindt u meer informatie over Live in the Living.