dEUS OP MOTEL MOZAΪQUE 2008

01-04-2008 @ 15:17

De Belgische band dEUS ging in het programma van Motel Mozaïque 2008 lange tijd schuil onder 'Secret Headliner'. Maar vanaf nu kan de band officieel aan de line-up worden toegevoegd. Het Motel Mozaïque festival, dat dit jaar plaatsvindt van 10 tot en met 13 april, toont jaarlijks een organische mix van beeldende kunst, muziek, theater en film op bijzondere locaties in Rotterdam.
dEUS brak in 1994 door met het meesterwerk 'Worst Case Scenario'. Tom Barman en de zijnen (waaronder toen ook nog Zita Swoon's Stef Kamil Carlens) overschreden alle grenzen van de toen gangbare rocknormen en kneedden elk nummer tot een betoverend geheel van stiltes en wall of sound, gefluister en geschreeuw. Deze maand nog verschijnt het nieuwe studioalbum 'Vantage Point' waarvan dEUS via hun MySpace al twee nummers heeft vrijgegeven.
Omdat Motel Mozaïque verwacht dat een groot deel van het publiek dEUS wil zien en dit zo gastvrij mogelijk willen handelen biedt Motel Mozaïque mensen de gelegenheid om een speciaal polsbandje op te halen die op vrijdagavond toegang geeft tot de show van dEUS in Off_Corso.
Zo'n bandje kan op vrijdag 11 april vanaf 16:00u opgehaald worden op het Schouwburgplein. Daar staat een tent waar de kaartcontrole plaatsvindt en polsbandjes worden uitgeven. Uiteraard geldt: Zolang de voorraad strekt!

Algemeen
De achtste editie van het kunstenfestival Motel Mozaïque vindt plaats van donderdag 10 tot en met zondag 13 april 2008 op diverse locaties in het centrum van Rotterdam. Het programma bestaat o.a. uit Goldfrapp, Jamie Lidell, Trentemøller (live), Guillemots, Foals, Simone White, Low, PIPS:lab, Conny Janssen Danst, Rob Scholte, Ingrid Baars, 'Into the Wild' en 'Lou Reed's Berlin'.
MOTEL MOZAΪQUE
Datum: donderdag 10 – zondag 13 april 2008
Op diverse locaties in Rotterdam

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor Motel Mozaïque 2008 is gestart. Er zijn vijf verschillende kaarten verkrijgbaar:

Dagkaart programma voor vrijdag 11 of zaterdag 12 april 2008 € 30
Passe-partout programma voor 11 én 12 april 2008, exclusief slapen € 55
Slaapkaart voor vrijdag 11 of zaterdag 12 april 2008, inclusief ontbijt € 20
(Deze prijzen zijn exclusief eventuele servicekosten)
Deze kaarten zijn als e-tickets te koop via www.motelmozaique.nl/site/tickets.php