LAIDBACK LUKE PRESENTS: NIGHTTIME SUPERHEROES

23-01-2008 @ 15:44

Terugkeer van House muziek naar de Paradiso op 15 februari
Wat heeft een goede house avond allemaal nodig? Een goed gevulde zaal, een goed speakersysteem en natuurlijk de juiste platen gedraaid door de juiste DJ. Nu zijn er veel populaire house DJ′s in Nederland maar weinigen hebben in 2007 zo veel succes gehad als Laidback Luke. Hij staat al jaren aan de top van Nederlandse dancescene, maar is het afgelopen jaar voornamelijk bezig geweest met het veroveren van de rest van de wereld. Met tracks als "Rocking With The Best 2007" en "HotHotHotter" zorgde Luke al voor opschudding in de scene. Maar met "Get Dumb", die hij samen produceerde met Swedish House Maffia, heeft Luke ervoor gezorgd dat niemand, zowel in binnen- als in buitenland meer om deze sympathieke dj heen kan. Inmiddels is Luke een veel gevraagd remixer voor oa Roger Sanchez en David Guetta en released hij tracks en remixes op alle grote house labels waaronder Positiva, Ministry of Sound en Stealth. De track "Be" die hij samen maakte met Steve Angello, belooft een van de grootste houseplaten van 2008 te worden. De track is al maanden lang een van de grootste clubhits en zal binnenkort eindelijk zijn officiële release krijgen op Luke′s eigen Mixmash label. Als klapper op de vuurpijl maakte Luke samen met wellicht s werelds meest succesvolle house DJ Roger Sanchez samen de compilatie Afterdark vol. 3 op Stealth.
Alsof dat nog niet genoeg was heeft Luke 2007 afgesloten met de zeer succesvolle "Rocking With The Best" tour langs verschillende steden in Nederland en Noord Amerika. Tijdens de tour werd elke avond op een gevarieerde manier ingevuld met gast DJ′s, opvallende decoratie en verrassend entertainment. Van rockbands en cheerleaders tot beatboxers en breakdansers, alles kon en alles was te verwachten.
Dus wat heeft een goede house avond allemaal nodig? Een goed gevulde zaal, een goed speakersysteem en natuurlijk Laidback Luke. In samenwerking met het legendarische Paradiso gaat Luke vier keer in het jaar zijn eigen avond hosten waarbij de nadruk wordt gelegd op de sprankelende house sound die hij zich zelf zo eigen heeft gemaakt. En als de avond dan ook nog eens Nighttime Superheroes genoemd wordt, is er eigenlijk geen verdere uitleg nodig.
Nighttime Superheroes zal geserveerd worden met de speciale Laidback Luke touch. Dit betekent niet alleen de allerbeste house tunes en Luke producties, tevens zullen nationale en internationale house helden die speciaal door Luke worden uitgekozen, acte de presence komen geven om te bewijzen wat een goede house avond nu werkelijk is. Met superhelden als Roman Salzger (GER), Rene Amesz en Matik! Op de eerste avond zal dit geen moeilijke opgave worden.
Doordat de hele Paradiso in het teken staat van Nighttime Superheroes, zal ook in de andere zalen state of the art house music te horen zijn. In de bovenzaal zullen de diepere house sounds tot hun recht komen. De bassen en vocalen zullen hier ten gehore worden gebracht worden door Manga en Melly Mel.
Het forum op de site van Luke is een van de meeste actieve die er bestaat. Producers vinden elkaar daar voor het uitwisselen van hun eigen muziek en helpen elkaar met muzikale tips. Los van het feit dat er zowel internationale als nationale producers van formaat te vinden zijn op het forum is dit ook de perfecte kweekvijver voor nieuw talent. Hierdoor zal in de Talentroom plaats worden gemaakt voor de toekomstige superhelden Double Depths, Rene Reche en Dirtcaps, gescout door Laidback Luke zelf.
Een avond gevuld met niets minder dan goede muziek, de beste DJ′s en nog veel meer verrassingen. Een goede house avond? Nighttime Superheroes!

Laidback Luke presents Nighttime Superheroes
Paradiso 15 Feb 2008

Main Room: Laidback luke, Rene Amesz, Roman Salzger (GER) Matik!, Mc Gee, VJ Devils Haircut Visuals

Upstairs: Manga & Melly Mel

Basement (Talentroom): Double Depths, Rene Reche, Dirtcaps

Date: 15-02-2008
Time: 00:00 - 05:00
Location: Paradiso Amsterdam
Entrance: € 17,50 (incl. membership)
Presale: Ticketservice and AUB Uitburo