De Piraten en Sterren.nl presenteren De Gouden Ster

01-12-2007 @ 10:05

TROS Sterren.nl en De Piraten presenteren samen De Gouden Ster-verkiezing. Een nieuwe prijs ter promotie van Nederlandstalige muziek. Tijdens het Giga Piraten Festijn op 22 december zullen vier prijzen worden uitgereikt: De Platina Ster, De Gouden Ster, De Zilveren Ster en De Bronzen Ster.
Op de website van Sterren.nl kunnen alle liefhebbers van Nederlandstalige muziek de komende weken stemmen op artiesten en nummers die door De Piraten en Sterren.nl gezamenlijk zijn geselecteerd. De artiesten die op deze lijst staan, zijn het afgelopen jaar veel te zien geweest op de Piratenfeesten en op Sterren.nl. Een van deze artiesten kan nu beloond worden voor zijn of haar prestaties! Want de artiest met de meeste stemmen ontvangt op 22 december tijdens het Giga Piraten Festijn De Gouden Ster! Kortom, de liefhebbers bepalen wie deze prestigieuze prijs wint!
Daarnaast kan ook gestemd worden voor De Zilveren Ster. Deze prijs wordt uitgereikt voor het beste nummer dat dit jaar te horen en te zien was op de Piraten-festijnen en op Sterren.nl. Het stemmen kan tot en met zondag 9 december.
Verder wordt op 22 december ook de Bronzen Ster uitgereikt aan het nieuwkomer van het jaar. Deze prijs gaat naar die artiest die door collega-artiesten wordt gezien als de nieuwkomer van dit jaar. Tot slot, De Platina Ster gaat naar een artiest die gezien wordt als Piraat voor het Leven. Deze artiest wordt dus beloond voor zijn of haar gehele oeuvre. Voor De Bronzen en De Platina Ster kan niet worden gestemd.

Stemmen kan op Sterren.nl