Album Eddy De Clercq "Music For Catwalks"

05-11-2007 @ 15:37

Vanaf 5 november is "Music For Catwalks", het nieuwe album van Eddy De Clercq en een paar van zijn muzikale vrienden (o.a. Sue Moreno en het Cubaanse Sin Palabras) verkrijgbaar. Als mede-oprichter van de Roxy en door zijn DJ activiteiten stond De Clercq aan de wieg van de housescene in Nederland. In 1999 ontving hij voor zijn werk van Conamus (wat nu Buma Cultuur is) zelfs een Gouden Harp.
De laatste jaren hield Eddy De Clercq zich voornamelijk bezig met het verenigen van muziek en zijn tweede liefde mode, door 'soundtracks' te verzorgen bij modeshows van onder andere Viktor & Rolf. "Music For Catwalks" is geboren uit die soundtracks. De liefde voor Zuid Amerikaanse muziek is duidelijk hoorbaar. Op het album staan 12 heerlijke dansbare tracks, deels opgenomen in Brazilië, deels in Amsterdam.
"Music For Catwalks" albumlaunch
Tijdens een speciale editie van Pop Sunday van de Cava Club bij Westerliefde op het Westergasterrein op zondag 18 november 2007, wordt "Music For Catwalks" gepresenteerd.
Eddy De Clercq & Friends voeren een aantal tracks van het album live uit. De prachtige zangeres Sue Moreno zal ook 'acte de présence' geven.
De Japanse video-kunstenares Kaoru Yamamoto aka VJK zal de visuals verzorgen. VJK is één van de toonaangevende videokunstenaars uit Japan. Haar werk was onder andere te zien in het Stedelijk Museum en het Van Gogh. Zij heeft tevens de videoclip gemaakt voor het nummer 'Flowerbomb' die 's avonds in premiére gaat.
Pop Sunday begint om 15.00 uur, 'Music For Catwalks Live' start om 18.30 uur

Westerliefde
Klonneplein 4-6, Amsterdam

www.supertracks.nl