KORN GEEFT CONCERT IN HMH AMSTERDAM

25-09-2007 @ 14:33

Op dinsdag 29 januari 2008 komt de trendsettende nu-metal band KoRn voor een éénmalig concert naar de Heineken Music Hall in Amsterdam. Tijdens de komende 'Bitch! We Have A Problem Tour' presenteert KoRn, naast bekende grote hits als 'Freak on a Leash', 'Falling Away From Me' en 'Twisted Transistor', nummers van het onlangs verschenen nieuwe album, genaamd 'Untitled'. Flyleaf en Deathstars zijn de support acts van KoRn.  
Op 27 juli jl. is alweer het 8ste, meest experimentele studio-album, 'Untitled', van het Californische KoRn uitgekomen. De eerste single 'Evolution' representeert deze nieuwe plaat perfect. KoRn introduceerde in 1994 met het debuutalbum 'KoRn' hoogstpersoonlijk de karakteristieke, met laag gestemde gitaren en hiphop-invloeden doorspekte, alternatieve metalsound die in no-time om zich heen greep. In totaal heeft KoRn wereldwijd ruim 25 miljoen verkochte platen op zijn naam staan, waarvan het derde album 'Follow The Leader' in Nederland met een gouden onderscheiding is bekroond. KoRn stond op 17 juni 2007 nog op Fields of Rock en gaf daar een overdonderende show op de planken van de Mean Stage. Op dinsdag 29 januari 2008 doen de stoere mannen van KoRn dat nog eens dunnetjes over in Amsterdam. De show van KoRn wordt in de Heineken Music Hall voorafgegaan door optredens van de Amerikaanse metalband Flyleaf en de Zweedse deathglam formatie Deathstars.
27 september om 18.00 uur start de presale van Live Nation. Leden van de Live Nation website krijgen dan tot vrijdag 28 september 18.00 uur, dus vóór de reguliere kaartverkoop, de gelegenheid om kaarten voor het concert van KoRn te bestellen via www.livenation.nl.

Voor meer informatie: www.korn.com.

KORN + SUPPORT ACTS: FLYLEAF & DEATHSTARS
Dinsdag 29 januari 2008
Heineken Music Hall, Amsterdam
Entree: € 35 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur