Korn met special guest Gojira naar AFAS Live op 28 mei 2020

11-11-2019 @ 11:24

De Amerikaanse nu-metalband Korn geeft op 28 mei 2020 een concert in AFAS Live in Amsterdam. De show staat in het teken van het nieuwe album The Nothing, dat dit jaar uitkwam. Special guest tijdens deze avond is de Franse heavymetalband Gojira.

The Nothing is het dertiende studioalbum van Korn en werd geschreven na het overlijden van zowel de moeder als de echtgenote van frontman Jonathan Davis. Het album krijgt zeer goede waarderingen bij de muziekpers. Zo schreef NME bijvoorbeeld dat Korn met dit album behoort tot de “giants of metal who have proved their longevity”.

Al sinds de release van het debuutalbum in 1994 behoort Korn tot de absolute top van de nu-metal. De band wordt gezien als een van de pioniers binnen het genre. Korn scoorde in hun 26-jarig bestaan vele hits waaronder Blind, Freak on a Leash en Twisted Transistor.

Special guest tijdens dit concert is Gojira. De heavymetalband uit Frankrijk bracht in 2016 hun laatste album uit, Magma, wat hen een Grammy nominatie opleverde. Na eerdere tours met onder andere Slipknot en Metallica trekt het viertal de komende zomer met Korn door Europa.

KORN
+ special guest Gojira
Donderdag 28 mei 2020

Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €67,20 (incl. servicekosten)
De kaartverkoop voor het concert start op vrijdag 15 november om 12:00 uur via Ticketmaster.