MARILYN MANSON GEEFT CONCERT IN BRABANTHALLEN DEN BOSCH

08-08-2007 @ 22:09

De Amerikaanse shockrocker Marilyn Manson geeft op woensdag 12 december 2007 een concert in de Brabanthallen in Den Bosch. Tijdens dit spektakel komen zowel oude krakers als 'Sweet Dreams (Are Made Of This)', 'The Dope Show', 'Tainted Love' en 'This is the new Shit' aan bod, als nummers van zijn nieuwste album 'Eat Me, Drink Me' die op 1 juni jl. is verschenen. Turbonegro verzorgt voorafgaand aan de show van Marilyn Manson een optreden als special guest. 
Met zijn expliciete teksten en extravagante verschijning heeft de anti-christ superstar Marilyn Manson (geboren op 5 januari 1969 als Brian Hugh Warner) een grote schare trouwe fans om zich heen verzameld, maar niet iedereen is gecharmeerd van zijn controversiële ideeën. Maar juist het feit dat hij regelmatig de grenzen van censuur overschrijft is misschien wel de sleutel van het succes van deze übergod van de shockrock. De band is ontstaan in 1989 en vanaf 1993 ging het opeens erg hard met Marilyn Manson. Op een platform van sex, drugs en satanisme steeg hij naar de top van alle charts. In 1994 kwam het eerste studio-album uit, getiteld 'Portrait of an American Family' en met het daaropvolgende album 'Smells Like Children' brak Marilyn Manson definitief door bij het mainstream publiek, met name door de hitsingle 'Sweet Dreams (Are Made Of This)'. Op 1 juni jl. is zijn nieuwste studio-album, 'Eat Me, Drink Me' verschenen. De shows van Marilyn Manson garanderen steevast een magistraal spektakel waarbij hij zowel in muzikaal als visueel opzicht alles uit de kast trekt. Wees dus goed voorbereid in Den Bosch!
De zeskoppige Noorse deathpunkband Turbonegro zal het publiek opwarmen voorafgaand aan de show van Marilyn Manson. Turbonegro is een uiterst sterke liveband, onder meer door de charismatische frontman Hank Von Helvete. Met de albums 'Ass Cobra' (1997) en 'Apocalypse Dudes' (1999) heeft Turbonegro zich definitief op de kaart gezet. Op 15 juni jl. is het nieuwe album 'Retox' uitgekomen en net als op de platen wordt het publiek ook in de Brabanthallen getrakteerd op het snoeiharde, theatrale, agressieve en melodieuze geluid van Turbonegro.

Voor meer informatie: www.marilynmanson.com en www.mojo.nl.
MARILYN MANSON & SPECIAL GUEST TURBONEGRO
Woensdag 12 december 2007
Brabanthallen, Den Bosch
Entree: € 39 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur