Hollandse Nieuwe: Vinzzent

07-08-2007 @ 12:52

VINZZENT SCOORT BINNENKORT HIT MET NIEUWE SINGLE "EEN ZOMER LANG VERLIEFD"

Bij Vinzzent (Vincent Johannes Rudolf), geboren als zoon van een Nederlandse moeder en een Indonesische vader, blijkt al vroeg zijn passie voor muziek. Door zijn interesse in show en entertainment, maar in ’t bijzonder de muziek, ontwikkelde hij zich al snel tot een veelzijdig artiest, met voornamelijk interesse als studiotechnicus en daarnaast het componeren van muziek. Zingen staat op een lager plan voor hem.
Het werk achter de schermen levert hem samenwerkingen op met veel Nederlandse muzikanten, songwriters en artiesten. Recent besloot Vinzzent om zich te wagen op het pad van de singer/songrwriter.
Zijn debuutalbum "Een leven lang verliefd" is inmiddels een feit en is in mei 2007 uitgebracht. Samen met producers Hans van Vondelen en Danny de Heer is hij er in geslaagd om een album te maken dat mede door zijn toegankelijke teksten en opzwepende muziek zeker een groot publiek zal aanspreken. “Een Leven lang verliefd” is een fijne en frisse verzameling van kwalitatieve Nederlandstalige liedjes en met passie gezongen Latino getinte nummers. Vinzzent schreef zelf het merendeel van de nummers. Naast up-tempo nummers, staan er ook een aantal prachtige ballads op, die met veel gevoel en overtuiging zijn gezongen.
Muzikanten op het album zijn Marcel Fisser gitaar, Gregor Hamilton toetsen, Marijn van den Berg drums, Serge Bredewold bas, Gil Lopez Spaanse gitaren, Jay Horns Koper, Femke Krone percussie.
Koor: Maarten Peters, Humphrey en Carlo Campbell, Dian Senders Javi Escalera, Patricia Schipper, Stevie Maxx, Simone Pormes en Lodewijk van Gorp.
Teksten zijn o.a. van: Cees Stolk, Maarten Peters, Martin Gijzemijter en Eddy de Heer
De nieuwe single is "Een zomer lang verliefd".

website: www.vinzzent.nl

label: number 8 music