Geweldig programma 25e Sjwaampop !

04-07-2007 @ 21:41

Stichting Sjwaampop viert feest want op 19 augustus 2007 wordt het voor alweer de 25e keer losbarsten op de Swalmer Markt met een geweldig muzikaal programma! De afgelopen maanden heeft het bestuur zich hard ingezet om dit te kunnen realiseren, mede door het organiseren van een donateursactie en het doen van extra subsidieaanvragen. Met name door toekenning van subsidies vanuit de gemeente Roermond, Provincie Limburg/het Regionaal Actieprogramma Cultuurbereik, Fonds voor Podiumprogrammering en Marketing, het Prins Bernhard Cultuurfonds en Stichting Popmuziek Limburg heeft stichting Sjwaampop inmiddels genoeg financiële middelen om weer een knalfeest op poten te zetten. Hiervoor is Stichting Sjwaampop de subsidieverstrekkers en donateurs uiteraard zeer dankbaar!
Na de afgelopen tijd al een geslaagde Fuu-reünie en de bandwedstrijd Sjwaampoppodium te hebben georganiseerd, is het Sjwaampopbestuur nu trots dat het het definitieve programma van de jubileum editie van Sjwaampop kan aankondigen:
-    Kings of the Day
-    Bedtime for Bonzo
-    Viberider
-    The Juke Joints
-    Off Steam & guests
-    After Forever
-    Jan Akkerman
-    Mark Foggo’s Skasters

Daarnaast zal er tussen de bands op het podium door ook live muziek ten gehore worden gebracht op het marktplein en wel door joekskapel Nepomik en The Hot Buskers. Een stukje Sjwaampophistorie herleeft doordat een aantal bands uit het verleden wederom op het Sjwaampoppodium staan!
Voor een geweldig gezellige sfeer en een super muzikaal programma ga je 19 augustus 2007 dus zeker naar Sjwaampop op de Markt in Swalmen! Vanaf 13 uur barst het feest los en de entree is zoals altijd weer…. GRATIS!

Voor meer info: www.sjwaampop.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Deel dit artikel op: