BLØF ZINGT TITELSONG ALLES IS LIEFDE

01-06-2007 @ 16:41

Voor de romantische komedie met bijzondere sterrencast ALLES IS LIEFDE, die dit najaar in de bioscoop te zien is, heeft de band BLØF de gelijknamige titelsong geschreven.
De film zal vanaf 11 oktober in de Nederlandse bioscoop te zien zijn. ALLES IS LIEFDE is een romantische komedie over de liefdesperikelen van zes koppels die erachter komen dat liefde overal is. Maar liefde is als Sinterklaas, je moet erin geloven anders wordt het niets.
In ALLES IS LIEFDE schitteren bekende Nederlanders als Carice van Houten, Michiel Romeyn, Thomas Acda, Wendy van Dijk, Daan Schuurmans, Paul de Leeuw, Chantal Janzen, Valerio Zeno, Anneke Blok, Marc-Marie Huybrechts, Peter Paul Muller en De Vliegende Panters. De film is geschreven door Kim van Kooten, naar een idee van Job Gosschalk en geregisseerd door Joram Lürsen (In Oranje).
Kim van Kooten schreef het scenario van de film met in haar achterhoofd het nummer ‘Aanzoek Zonder Ringen’ van Bløf. Tijdens een concert lichtte ze de band in over de rol die het nummer gespeeld had bij het schrijven. De band bood daarop aan de titelsong van de film te verzorgen.
De cd single ALLES IS LIEFDE ligt vanaf 5 oktober in de winkel. De soundtrack van de film volgt op 12 oktober.
De film is geproduceerd door Alles is Liefde CV in samenwerking met Motel Films, Fu Works en Kemna & Zonen, in coproductie met de VARA en met steun van het Nederlands Fonds voor de Film en CoBO fonds.

Voor meer informatie: www.allesisliefde.nl