Frans Bauer en Guus Meeuwis presenteren samen radioshow

06-04-2007 @ 17:36

Twee van Nederlands populairste artiesten namen deze week plaats in de studio van Radio Rembrandt voor de opname van een twee uur durende radioshow. Frans Bauer is tijdens het Paasweekend te horen als presentator van de NL Top 20. Frans ontvangt dan als speciale gast Guus Meeuwis.
In het programma praten de twee Brabanders uitvoerig over hun aanstaande concerten. Maar ook over hun kroost, over afvallen en over het moeizame huwelijksaanzoek van Guus aan zijn Valérie. Als aanstaande bruidegom krijgt Frans Bauer ook nog wat tips van Guus Meeuwis. En de heren delen natuurlijk hun ervaringen met een poliep op hun stembanden.
Verder draait Frans Bauer veel muziek op verzoek van Guus Meeuwis en hij geeft een overzicht van de 20 populairste Nederlandstalige platen van deze week.
Voor Frans Bauer was het niet de eerste keer. Vorig jaar nam hij ook al eens de presentatie van de NL Top 20 over van Chiel Montagne.
De NL Top 20 met Frans Bauer en Guus Meeuwis is zondag 8 april vanaf 12.00u te beluisteren op Radio Rembrandt en wordt maandag 9 april om 12.00u herhaald.
Het programma wordt ook uitgezonden door tal van Lokale Omroepen.
Het uitzendschema vind je op www.nltop20.nu

Radio Rembrandt is te ontvangen via de meeste digitale kabelnetten en via streaming audio: www.radiorembrandt.nl